דרוש מידע דחוף- טלפון של מישהו שיכול לעזור לי בשבוץ גני ילדים בירושלים

• הוסף לסימניות
לא מצליחה לדבר עם מענה אנושי בקשר לשיבוץ לא הגיוני לגן בירושלים.
מי יכול לתת לי טלפון של עובד/ עובדת עיריה בחינוך?

• הוסף לסימניות
026297451 רחל עמרם (או שם דומה.... אבל המס' נכון.)
אני התקשרתי, דיברתי עם המזכירה והם חזרו אלי יום למחרת להגיב ולספר את תוצאות הבירור.

• הוסף לסימניות
תודה.
גם המספר הזה כמו כל מספרי הטלפון בעיריה באגף חינוך תפוסים ללא הפסקה.
איך אני יכולה לדבר טלפונית עם מישהו? יש דברים שא"א לעשות בפניה מקוונת.
מי יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
יש למישהו נייד של שמואל גרינברג או של מישהו בלשכה?

• הוסף לסימניות
תודה.
ב"ה הסתדר בסוף.
נדנדתי ברצף מהשעה 11 עד 1 עד שבסוף למישהו נמאס וחזרו אלי.

• הוסף לסימניות
ומה תעשה משהי שגם כשהיא מתקשרת ברצף של ימים, ושל שעות זה לא מועיל???
עזרתכם!!!

• הוסף לסימניות
יש למישהו נייד של שמואל גרינברג או של מישהו בלשכה?
עזב לבית שמש

רוב מוחלט של הערעורים נדחים בגדול השיבוץ נקבע לפי קרבה לבית ולרוב לא מתחשבים בזה ששאר הילדים לומדים באזור אחר וכו'
הטלפונים בעיריה קרסו בחלק מהשעות ושמעתי שחלק מהעובדות יצאו להדריך בהשתלמויות של עובדי הוראה בימים שלפני תחילת הלימודים...
זה המייל של רחל עמרם amrachel*jerusalem.muni.il
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הקפצתם אשכול מלפני 3 שנים!!!
הילדון הנ"ל כבר בכתה א...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה