עזרה דחוף!! לאיפה נעלמה החבילה שלי? {דואר ישראל}

• הוסף לסימניות
@GALAXY
יש לי מס' מעקב:
LX753678098C בדואר כותבים שהוא שגוי, וגם באתר שנתת פה הוא לא מחליף לי אותו.........

וגם זה:
LX753678138CN

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
@GALAXY אני מקפיצה נושא ישן
הזמנתי 9 מוצרים באליאקספרס ולכולם מספר המעקב נראה לא תקין
האם אפשר לקבל עזרה בלאתר את החבילות?
באתר הסיני נכתב שהחבילות הגיעו לארץ כבר לפני חודש

• הוסף לסימניות
@GALAXY אני מקפיצה נושא ישן
הזמנתי 9 מוצרים באליאקספרס ולכולם מספר המעקב נראה לא תקין
האם אפשר לקבל עזרה בלאתר את החבילות?
באתר הסיני נכתב שהחבילות הגיעו לארץ כבר לפני חודש

מהם מספרי המעקב?

• הוסף לסימניות
אני מצרף לכם את המייל של שבי שטרית עוזרת בכירה בקשרי לקוחות בדואר ישראל שיכולה לעזור לכולם כאן.

שבי שטרית דואר ‏‪<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬‏
תוכל לתת כאן שוב את כתובת המייל הנ"ל?
או שאולי יש לך דרך לעזור לי? יש לי חבילה חשובה ודחופה לי להיום!!! (מחר בעז"ה בר מצוה ויש בחבילה דברים למזכרות) זה נמצא כבר שבועיים במרכז מיון במודיעין ובדואר ישראל פתחו לי פניה אבל זה לא יעזור לי אם זה יגיע אחרי הזמן... יש דרך להריץ את זה??
אשמח מאוד אם תצליח לעזור לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה