דרוש מידע דחוף!! לא מצליח להיכנס למייל

• הוסף לסימניות
הבוקר פתאום גיליתי שהמייל שלי לא מסונכרן והתנתק לו לבד מהמחשב [מוזר מאוד], אני לא זוכר את הסיסמה, וגוגל רוצה לשלוח לי רק סמס שאין לי אפשרות לקבל בטלפון כשר, אין אופציה קולית. מה עושים??

• הוסף לסימניות
הבוקר פתאום גיליתי שהמייל שלי לא מסונכרן והתנתק לו לבד מהמחשב [מוזר מאוד], אני לא זוכר את הסיסמה, וגוגל רוצה לשלוח לי רק סמס שאין לי אפשרות לקבל בטלפון כשר, אין אופציה קולית. מה עושים??
כמעט כל יום מישו עם אותו שאלה.
שאין לו אפשרות לsms
וגמייל דורש דווקא sms

• הוסף לסימניות
אין עוד אפשרות? (של איפוס סיסמה או משהו)

• הוסף לסימניות
גם אני עם אותה בעיה
אין מה לעשות?
הלך לי המייל???

• הוסף לסימניות
תלחץ על שכחת את הסיסמא ותרשום את הסיסמא האחרונה שאתה זוכר.

• הוסף לסימניות
ניסיתי כמה פעמים ...פשוט שכחתי את הסיסמא
מה עושים כל החרדים שאין להם sms?
חלאס על המייל?

• הוסף לסימניות
אני חוששת שכדאי שכל משתמשי פרוג יפנו בעצומה לגוגל. סיכוי קלוש שלא נענה.

• הוסף לסימניות
לפנות לרשות החרדית ברשות מקלב
לאיגוד האינטרנט הישראלי
כמובן לגוגל
לארגוני זכויות אדם ותוכניות רדיו
חברי כנסת
.שרים
עיתונאים
שדרנים

• הוסף לסימניות
לפנות לרשות החרדית ברשות מקלב
לאיגוד האינטרנט הישראלי
כמובן לגוגל
לארגוני זכויות אדם ותוכניות רדיו
חברי כנסת
.שרים
עיתונאים
שדרנים
בקיצור,
"להפוך את העולם" - העיקר לא לקבל קוד ב-SMS

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה