כללי דחוף להיום!!

• הוסף לסימניות
נחמד, אבל סליחה...
איך אכתוב את זה....
זה לא נעים שחלק מסוים מחלקי הגוף פונה לצופה, כ"ש שהוא נמצא במרכז התמונה (זה לא משנה שזהו ילד קטן).

• הוסף לסימניות
קודם כל - לשנות פונט!!! (וגם לבטל ממנו את האפקטים)
תנסי לא בכתב יד, משהו ניטרלי שלא יפריע לתמונה

• הוסף לסימניות
בנוסף להארות שלעיל הייתי ממליצה ליישר את הכל לשמאל שיסתיים בקו ישר עם הילדה ולראות איך זה...

• הוסף לסימניות
להוריד את כל האפקטים מהלוגו.
ולהחליף לפונט כתב דפוס (תנסי את בוקר טוב של פונטביט).
גם את שורת הפרטים הייתי מחליפה לפונט דפוס קלאסי.

וגם הייתי ממליצה לך לחפש תמונה יותר יפה, שהילד יראה בה במיטבו, כך שאמהות ימשכו אליה.

• הוסף לסימניות
התמונה מקסימה.
הסטריפים הבהירם מיותרים לחלוטין.
את הכיתוב לעשות בצבע קצת יותר דומיננטי, אחרת הוא יצא מידי חיוור.

• הוסף לסימניות
האחרון יפה ומלא חיים, שוב - הטקסט חיוור ודק מידי. (יעבור וועדה רוחנית, עם התמונה הזאת?)

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן שנה ותשע, שואל:
תינוק נפל, מה קרה לו?

לטעמי התמונה הקאשונה מתוקה וכן השניה
השלישית מידי באנאלית

• הוסף לסימניות
האחרונה מיוחדת.
רק להשתמש בפונט יותר כהה.

• הוסף לסימניות
טוב,
מאחר ואני משוגעת על התמונה השלישית אני ימליץ לך עליה.
אבל הכיתוב חייב להיות יותר כהה כדי שהוא יבלוט וכן הלוגו, (הייתי דוגמת צבע מהשיער של הדוגמנית)
ואפשר לצופף את הרוחים בין השורות.

אם את הולכת על השני אז להקטין את הלוגו- הוא לא אמור להיות בגודל של בתמונה......
ושוב כנ"ל לגבי צבע הפונט וציפוף השורות.

בכלל עדיף לך לתת ללוגו צבע כהה ולא לבן או קרם כי ככה הוא נבלע בצבע הרקע.

• הוסף לסימניות
התמונה השלישת מדהימה!
אבל היא לא ממש בסטודיו המיקצועי
תשני את הכיתוב לצילום מיקצועי או משכ"ז ותוסיפי- אפשרות לצילומי סטודיו

הפונט דקיק מדי- לעבות

הצלחות :)

• הוסף לסימניות
את הצבעים של הפונט!!!
אפילו לירוק או האדום של התפוחים...
אמנם בחרת בצבע שבחרת כדי שיהיה 'יוקרתי', נכון?
אבל לא יראו את זה... :(
את רוצה שהמועה שלך תצעק מהעיתון, לא שיצטרכו לחפש אותה...

כדאי גם להקטין קצת את המשפט הראשון, ןלקרב אותו לשני

• הוסף לסימניות
התמונה של הילדה עם הכובע בשדה, מקסימה.את המשפט לחויה בלתי נשכחת הייתי רושמת איפה שהוא על התמונה, אולי מעט בשקיפות, אבל באותיות דפוס גדולות שיש להן בשר...
אח"כ, בשטח הלבן היית שמה את הלוגו, במיקום שנמצא עכשיו. מורידה את הטלפון מתחת ללוגו
ורושמת מתחת ללוגו: סטודיו לצילום מקצועי באוירה ייחודית, ומתחת יבוא הטלפון בגודל מספיק ברור.
רצוי אם אפשר להחליף את צבע הלוגו לכהה יותר, אולי גוון בורדו, או כתום שתדגמי מהרקע של התמונה
משהו יותר כהה, שיראו אותו מספיק ברור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה