כללי דחוף: לוגו לכולל

• הוסף לסימניות
נא חוו דעתכם על הלוגו.
הערות יתקבלו בברכה
(הפונט על פי דרישת הלקוח)

קבצים מצורפים

• לוגו סגול.jpg
    KB 937.1 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
העיצוב מיוחד. נקי ומכובד.
שימי לב לשוליים החסרים משמאל. ואגב, מה פשר האותיות שע"ג הספרים?

• הוסף לסימניות
תודה על תגובתך
השוליים החסרים בגלל היצוא לJPEG מאילוס' זה לא מעומד כאן
האותיות על הספרים הם ר"ת של חלקי השולחן ערוך. יש דרך יותר נורמלית להכניס אותם?

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי לישר כך שהלוגו והשורות בצד שמאל יתחילו ויגמרו באותו קו.

• הוסף לסימניות
אודה לכם על תגובות נוספות. אני רוצה לשפץ. וזה ממש דחוף
תודה

• הוסף לסימניות
לא מספיק מופשט בשביל לוגו.
כדאי מאד להוריד את האותיות בלוגו.
וכן לתת יותר מקום לשנים מתחת. (עדיף לא באלכסון)

מלכתחילה לא הייתי מגיבה, היות ואין לי כח עכשיו להתעמק, אבל היות ונלחצה לי "תודה", נסיתי קצת לכוון...

• הוסף לסימניות
אני חושב יותר יפה יהיה הלוגו מעל המילים היכל תורה והוראה...

• הוסף לסימניות
הלקוח לא תמיד צודק, הפנטים פשוט גרועים, נסי להסביר לו את הדבר שוב (אני בטוח שניסית כבר).

חוץ מזה, עמוס מידי, זה יותר מידי ללוגו, אך אם חייבים להישאר עם הטקסט הנוכחי לפחות תתאימי את הצד הימני לטקסט.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לכשעצמו נראה ממש טוב. אבל נראה לי שהוא לא יראה טוב בהקטנה.

• הוסף לסימניות
אם הלוגו הוא לאירוע מסוים או לתקופה מסוימת, אז הרעיון מצוין,
אם זה אמור ללוות את הכולל מכאן ולהבא - אז ה-20 שנה לא מוסיף שום דבר,

• הוסף לסימניות
כמו שהעירו כאן, השאלה למה הלוגו מיועד...

לעצם העניין, תנסי את השנים (תשנ"ב תשע"ב), לשים בימין ובשמאל, במקום במרכז.

את שמות חלקי השו"ע תנסי להכניס במאונך ולא במאוזן, בכתב רש"י, אולי.

דבר נוסף, המספר לא כ"כ ברור. צריך לנסות עוד כמה אופציות כדי להתגבר על הבעיה, "איך מכניסים לשם ספרים שלא יהיו על חשבון המספרים".

• הוסף לסימניות
חמוד ביותר
ממולץ לשנות את הפונט למשהו יותר עדני
ליבורנה או ספרדי של פונטביט

• הוסף לסימניות
הפונט של "תורה תמימה"...
הוא קצת.. טחון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה