מידע שימושי דחוף לי מאד!! מברגה חשמלית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;1846816:
תודה רבה!

איזה חברה יש ב200? אשמח מאד..
משהו טוב?
כי שאלתי במנדל בבני ברק והמליצו לי על בוש ב380 שקל.
אני צריכה לשימוש ביתי- לקדוח בארון עץ בשביל ידיות, קירות.
תודה על כל עזרה!

אחרי הכל מנדל צריך להרוויח משהו:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosle;1848151:
מהנסיון שלי לקנות ב 200 ש"ח, חבל על הכסף, המברגה לא עושה את האיכות שמצפים ממנה, ולא מחזיקה מעמד הרבה זמן, הייתי ממליץ על מברגת אימפקט חברת wrox 12v היא עובדת מצוין, יש לי אותה הרבה זמן, מכניסה לי ברגים האורך 14 ס"מ, המחיר לא יקר ביחס למברגות איכותיות, אפשר להשיג אותה בסביבות 500 ש"ח. לתחזוקת בית היא מצוינת.

קראת מה שכתבתי?

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש היום מברגה חשמלית שהיא משמשת גם כפטישון - זה משהו אמין???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמח;1848371:
ראיתי שיש היום מברגה חשמלית שהיא משמשת גם כפטישון - זה משהו אמין???

תלוי... איזו חברה? כמה עולה?

• הוסף לסימניות
למשהוא יש המלצה על 'פטישון מברגה' איכותי לשימוש ביתי
תודה

• הוסף לסימניות
משהו יודע על המברגה של בוש שיש השבוע במכירה של משנת יוסף? (כתוב מברגה נטענת עם סוללת לטיום 12W במזוודה)

• הוסף לסימניות
משהו יודע על המברגה של בוש שיש השבוע במכירה של משנת יוסף? (כתוב מברגה נטענת עם סוללת לטיום 12W במזוודה)
בחיפוש מברגה ראיתי אחת שנראית בדיוק אותו דבר
וכנראה זו היא
https://www.azrieli.com/o/129f793a-2c24-4140-ae97-5fa8bfe1bf19
https://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=9334
המחיר במשנת יוסף לא זול מהמחיר שם משמעותית
החברה לא מוכרת
והמברגה נראית פשוטה מאוד

• הוסף לסימניות
סתם מעניין למה הקפצתם נושא מ2015
ולא פתחתם נושא חדש בצורה נורמלית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה