התייעצות דחוף! מה אני צריכה לדעת לקראת ראיון במקום עבודה לא חרדי?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אשמח להכוונה ועצות
(ככל הנראה) יש לי מחר ראיון עבודה, פעם ראשונה מקום עבודה לא חרדי (הבנתי שדת"ל סגנון שמכבדים חרדים, כבר יש שם עובדות חרדיות)
מה אני צריכה לדעת קודם? מה לברר/לבקש/לדרוש?
במובן גם בנושא הדתי וגם באופן כללי לגבי ראיונות (מקומות עבודה קודמים היו מוסדות גדולים שהתנאים מובנים ולא נתונים לדיון....)
אשמח לכל עצה והנחיה
תודה רבה רבה מראש 🙏

• הוסף לסימניות
את כל הקטע הדתי תשאירי לשלב שלפני חוזה ברגע שישמעו שיש לך דררישות בעניני דת כמו סינון, מקום ישיבה יסננו מיד
ממליצה לברר את הדברים האלו אצל אנשים שכבר עובדים במקום ולשמוע כיוון ורק כשמגיעים לשלב חוזה ומסיימים את התהליך לעלות את הנושא מול החברה
כשאי לחפש קצת באינטרנט על החברה ולקרוא ליה קצת זה מאד מרשים בראיונות שהתאמצת ובדקת

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אשמח להכוונה ועצות
(ככל הנראה) יש לי מחר ראיון עבודה, פעם ראשונה מקום עבודה לא חרדי (הבנתי שדת"ל סגנון שמכבדים חרדים, כבר יש שם עובדות חרדיות)
מה אני צריכה לדעת קודם? מה לברר/לבקש/לדרוש?
במובן גם בנושא הדתי וגם באופן כללי לגבי ראיונות (מקומות עבודה קודמים היו מוסדות גדולים שהתנאים מובנים ולא נתונים לדיון....)
אשמח לכל עצה והנחיה
תודה רבה רבה מראש 🙏
תתראייני רגיל, תדברי על העבודה ועל מה שרלוונטי. בחלק האחורי של המוח תנסי לזהות אם יש בעיות פוטנציאליות. (לדוגמא חשש ייחוד שהזכירו פה, יש מקומות עבודה שזה בכלל לא מוקש. מקום פתוח ותנועת אנשים כל הזמן, לדוגמא). אם יש מוקש פוטנציאלי תשמרי אותו לדיון בהמשך.
באופן כללי ראיון עבודה זה לא הזמן לדרוש שום דבר. זה מילה לא מתאימה לסיטואציה.
כן חשוב לזכור שכמו שהם מראיינים אותך את מראיינת אותם ובודקת אם המקום מתאים לך.

• הוסף לסימניות
אבל, מנסיון, יש כאלה ששואלים בראיון מה דרישות מבחינה דתית
אז כדאי לבוא עם תשובה מוכנה וברורה למקרה שישאלו
מה חובה מבחינתך, ומה רצוי ומועדף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה