דחוף>>> מה אפשר לעשות בשיעור שלא מן המנין עם בנים בכיתה ו'?

• הוסף לסימניות
אני ממלאת מקום ואשמח לרעיונות.
(הילדים מבתים חילונייים...)
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מישי;898027:
אני ממלאת מקום ואשמח לרעיונות.
(הילדים מבתים חילונייים...)
תודה רבה!!
כמורה לשעבר (ודפסון כיום ) אשמח לתת כמה רעיונות:

1)לחלק כל הילדים מעטפות ופתקים כמיספר ילדי הכיתה וכל ילד רושם את שמו על המעטפה ומעבירם את המעטפות בין כל ילדי הכיתה וכל אחד כותב דבר טוב על אותו ילד מנסיון מתאים לגיל וילדים מאוד נהנים

2) כל ילד מקבל שני פתקים באחד רושמים אילו הייתי ...כל אחד רושם מה שנראה לו ובפתק השני אז הייתי ... ולאחר מכן אוספים בערמות נפרדות את הפתקים של אילו ואז ומקריאים יחד לדוגמה ילד אחד כותב בפתק אחד אילו הייתי תרנגול ובפתק השני אז היתי מטיל ביצים
וילד אחר כותב אילו הייתי עשיר ובפתק השני אז הייתי נותן כסף לצדקה
ואז מערבבים את הפתקים ויצוצא אילו הייתי תרנגול אז הייתי נותן כסף לצדקה

אם יש צורך ברעיונות ניספים אשמח לתת
בהערכה רבה לכל העוסקים במלאכת הקודש

• הוסף לסימניות
משחק זיכרון.
מתחילים סיפור הראשון אומר מילה אחת השני את המילה הראשונה והשניה. השלישי 1+2+3. הרביעי 1+2+34+. וכן הלאה עד האחרון שמספר את כל הסיפור....

• הוסף לסימניות
נותנים כותרת על הלוח ומנסים לחפש הכי הרבה מילים מתאימות חכותרת.
לדג' הכותרת רגשות, והמילים: שמחה, פחד וכד'
אפשר להכין א"ב של בי"ס של מה שרוצים מעין חי צומח דומם.
ללמד ציור. לתלות שלבים של ציור על הלוח למי שלא יודעת לצייר (כמוני)
סיפור אמיתי (פעם לקחתי מהמודיע)
שיעור יהדות. לדבר על מידה מיוחדת וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה