דרוש מידע דחוף! מה החוק אומר??

• הוסף לסימניות
ב"סד

בבקשה עזרה דחופה.

קיבלתי הזמנה מאינטרנט מאחת החברות בארץ כאשר המוצרים הגיעו פחות מהכמות שהזמנתי ושילמתי וגם שמה שהגיע לא היה המוצר שהזמנתי חלק כן וחלק לא. בקיצור הם טעו.

עכשיו אני לא מעוניינת בעסקה ומבקשת שליח לאיסוף וביטול העסקה עקב הטעות שלהם ואני לא מעוניינת לשירותים שלהם.

הם רצו ממני תשלום של 5% לביטול העסקה (הם מוכנים לוותר על ה5%) ו30 ש"ח דמי שליח לאיסוף.
או להחליף לי את ההזמנה למקורית (ואני לא מעוניינת במוצרים האלה כי רכשתי כבר בחנות מפני שזה היה לי דחוף)

מה החוק אומר מי משלם דמי שליח על הטעות שלהם ולגבי ביטול עיסקה 5% ..???

• הוסף לסימניות
בביטול עיסקה עקב פגם, הם צריכים לבוא לקחת את זה על חשבונם, וכמובן בלי שום 5%.
השאלה אם זה נקרא פגם, כי לכאורה מה שהם צריכים זה לספק את העיסקה המקורית, וזה אתם כותבים שהם מסכימים, אז לבטל עכשיו זה יוזמה שלכם וזה כבר כן אמור להיות על חשבונכם.

• הוסף לסימניות
נכון, מצד שני זמני ההספקה מתארכים עקב הטעות שלהם ואני הייתי נחוצה למוצר אז רכשתי אותו כבר במקום אחר.
ועל זה השאלה .

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שעל זמני אספקה יש את הכלל שזה על חשבונם. כי תמיד עלולות להיות תקלות.
ייתכן שכן אתם יכולים לזכות במשפט בתאוריה (על ה5%+30 ש"ח...), אבל זה ודאי לא העניין כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה