כללי דחוף - מה הפשר של הודעה זו?

• הוסף לסימניות
....שאני פותחת את אילוסטרייטור

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 36.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הרשיון שלך פג

• הוסף לסימניות
טכנאי הכניס לי וזה יותר מחודש, כמעט חצי שנה,
יש למשהו פיתרון

• הוסף לסימניות
לקנות מקורי.
ולהרויח בדרך כשרה.
זו התשובה שקבלתי מרב כששאלתי על כך: הרי פרנסה זו ברכה משמים ומעשינו כאן הם רק השתדלות. איך את רוצה שה' ישלח ברכה בפרנסתך כשאת עושה את הפך רצונו וגוזלת?

איני אומרת בלשון חריפה זו לך, אלא זה מה שנאמר לי.
לגבי ההיתרים של גזל הגוי- עבר זמנם כי התוכנה בגירסתה העברית שייכת גם ליהודים.

מנסיון- קני מקורי ולא תפסידי.

• הוסף לסימניות
o.k
אני בדיוק אוספת כסף לקנות חדש (ומקורי) (כסף לא בא ברגל)
אבל אני צריכה פתרון עכשיו יש למשהו או צריך טכנאי?

• הוסף לסימניות
את צריכה סיריל חדש
איזה את מישתמשת?
לפי התמונה זה נראה CS3 או שזה משו אחר?
זה בכלל נותן לך אפשרות להכניס?
יכול להיות בעיה אם ההתקנה
מכיר מישו שהיתקין מקורי שהוא קנה וזה נתן לו שגיעה דומה אבל זה היה CS2 על VISTA

• הוסף לסימניות
לא צריך טכנאי אתה רק צריך להסיר את התוכנה לפני שאתה מתקין מחדש ומכניס סריאל חדש
להסרה יש את הסקריפט הנקיון של אדובי (למטה תבחר מה יש לך פיסי או מק)
http://www.adobe.com/support/contact/cs3clean.html

או למחוק את קובץ ה CACHE מפה C:\Program Files\Common Files\Adobe\Adobe PCD\cache
שם לב שזה ימחוק לך את כל הרשיונות האחרים כמו פוטושופ וכו' ותצטרך להכניס אותם מחדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה