דרוש מידע דחוף!!!!!מוקד מסירת חבילות מציטה(שיין)ברחוב נורוק

• הוסף לסימניות
קיבלתי חבילה משיין דרך חברת שליחויות ציטה ואני לא זוכרת את הכתובת של מוקד המסירה
מישהו אולי יודע איפה יש להם ברחוב נורוק בבני ברק
זה מאד דחוף לי זה דברים לפורים...

• הוסף לסימניות
התקשרתי הם לא אומרים שם כלום
רק קוד ששלחו לי לאתר של ציטה

• הוסף לסימניות
יש קיוסק בנורוק פינת אביעד שיש לו חבילות משיין
קוראים לו קיוסק שפע הברכה
אין לי טלפון שלו
אבל כדאי לך להזדרז כי הוא סוגר באזור 18:30 - 19:00
ומחר אני לא יודעת אם הוא יהיה פתוח

• הוסף לסימניות
יש קיוסק בנורוק פינת אביעד שיש לו חבילות משיין
קוראים לו קיוסק שפע הברכה
אין לי טלפון שלו
אבל כדאי לך להזדרז כי הוא סוגר באזור 18:30 - 19:00
ומחר אני לא יודעת אם הוא יהיה פתוח
תודה רבה!!!!!!!
עזרת לי מאד!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
כדאי לבוא אפילו בשעה 17:00,
כי פעם הגעתי 5 דקות לפני הסגירה והיה סגור הרמטית... וראיתי בגוגל עוד מישהו שכתב...

• הוסף לסימניות
תכנסי לאתר של ציטה עם המספר נייד שלך, זה אמור להופיע שם,
הוא שולח הודעה קולית.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם החבילה אצלי לידיעתכם פתוח מ7 בבוקר עד 6 וחצי
באתרים רשום עד 8.......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה