דחוף!! מחפשים קבלן בשם "אופק" שבונה בגוטמכר

• הוסף לסימניות
פליז חסד זה דחוף ממש.
שמענו שיש קבלן בשם "אופק" או משהו בסגנון שמתחיל עכשיו הפשרת קרקע ברחוב גוטמכר בבני ברק.
מי שמכיר או יודע נשמח לקבל כל פיסת מידע.
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
אין סיכוי להגיע אליו ישירות
בזמנו (לפני חודשיים שלושה) השגתי מספר שלו ברמת-גן אבל לא היתה שם תשובה באף שעה משעות היממה

משווקת בלעדית את הפרויקטים שלו היא לאה פליגמן - תיווך יישוב הארץ 03-6191977

• הוסף לסימניות
ראשית.
תודה רבה לך. זה אומר שהוא קיים... כי חשבנו שסתם זרקו לנו שם.
יש לך מושג על אמינות??

וד"א ראיתי פרסום שלו בסלומון נכסים, אז אולי לאה לא בלעדית?

• הוסף לסימניות
הוא קיים בהחלט, ועד כמה שידוע לי הוא גם אמין

בזמנו לאה אמרה לי שהיא בלעדית, ואני יודעת שהוא לא מוכר ישירות לפרטיים בלי תיווך. אין לי מושג מעבר לזה, סורי.

• הוסף לסימניות
תודה תודה עזרת לי מאד!
אכן בררתי אצל המזכירה של לאה והם אכן בלעדיים וזה לא הוא שבונה בגוטמכר. אלא בשח"ל.
תודה לך ממש קצרת לי חיפושים מרחיקי לכת.

ולמי שיודע מי הקבלן שבונה בגוטמכר נשמח לשמוע.....

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי אופק הוא גם הקבלן שבונה חלק מהמגרש בעזרא חזו"א.
אומרים שהוא ממש בסדר.
הארכיטקטית חבצלת הבלין עובדת איתו בכל הפרויקטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופיריטרית;1231193:
עד כמה שידוע לי אופק הוא גם הקבלן שבונה חלק מהמגרש בעזרא חזו"א.
אומרים שהוא ממש בסדר.
הארכיטקטית חבצלת הבלין עובדת איתו בכל הפרויקטים.

תודה לך.
אכן זה הוא רק אני מחפשת על פרויקט ברחוב גוטמכר. ומתברר שלא הוא בונה.
תודה מראש לעוזרים ולעוזרות בפורום ובאישי.:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה