קורונה דחוף מידע על מלונית קורונה

• הוסף לסימניות
ציבור איכותי
אבל המקום והתנאים...
שמעתי ממשפחה שחזרו משם עכשיו, שגם תמורת מליון שח במזומן הם לא חוזרים לשם ואפי' לא ליום אחד..
(אמרו גם שהיתה איזו בעיה עם גדרי הצניעות והפרטיות, אבל יכול להיות שסדרו - לברר)

• הוסף לסימניות
הציבור לא יגוע לי, כי פתחו מחדש עם שוהים חדשים
אבל אני מוחה בתוקף על :
אבל המקום והתנאים...
שמעתי ממשפחה שחזרו משם עכשיו, שגם תמורת מליון שח במזומן הם לא חוזרים לשם ואפי' לא ליום אחד..

המקום נעים ומטופח, נקי, כייפי, מרחבים, חדרים נעימים, וצוות מסור מסור שאין דברים כאלו. עושים כל מה שיכולים
אין לי מה לומר על המשפט הנ"ל חוץ מזה שתמיד יהיה מי ימצא איך להתלונן.
היינו וזוכרים לטוב מאוד מאוד!

• הוסף לסימניות
IMG_0068.JPG

• הוסף לסימניות
מענין באמת
כי גם אני שמעתי ממישהו שהגיע לשם ביום חמישי-שהוא רוצה לברוח
לא ידוע לי מה עשה בסוף .
@3333ציפי איך היה האוכל שם?
והאם זה לא חדרים עם מיטות קומותיים?
העלי עוד תמונות וספרי יותר פרטים

• הוסף לסימניות
מאד חשוב לי לדעת על המלונית בשניר.
מי שיודע פרטים או שמע ממישהו שהיה שם?

• הוסף לסימניות
אנחנו יודעים על קבוצה מצויינת !!!! של בחורי ישיבה מתמידים ויראי שמים שנמצאים שם

• הוסף לסימניות
הייתי בעבר בשניר בנופש,
מדובר בבית ספר שדה,
החדרים בסדר, לא 5 כוכבים אבל נוחים וחביבים, מדובר על חדרים בטבע כך שג'וקים למיניהם מסתובבים בחוץ, יש רשתות טובות בחדרים.
נוף מדהים ואוירה יפה בתוך הטבע, דשא, עצים.

(בימים כתיקונם יש שער לבניאס, בערך 5 דקות הליכה. אבל מסתבר שחולי קורונה לא יכולים להגיע לשם).

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע איך מזמינים מקום שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה