מידע שימושי דחוף! מישהו נוסע לשבת לכינר?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם מישהו נוסע לכינר-השארתי שם קופסת תכשיטים.
אם מישהו יודע אשמח לטל 054-8449969

• הוסף לסימניות
השבת יש שם קבוצה גדולה מכל הארץ.
תבקשו ממנהל/ת הקבלה שיבקשו מאחד האורחים

• הוסף לסימניות
איזו קבוצה גדולה? מכירה מישהו אחד משם? או איזה ארגון זה? אולי אני אכיר?

• הוסף לסימניות
שואלת שוב, בטח בשבת חנוכה יש אורחים בכינר מבני ברק או ירושלים(או בכלל מהמרכז)מחפשת דחוף מישהו שיסכים להביא לי חבילה שנשכחה במלון. המלון לא כ"כ משתף פעולה .בבקשה דחוף לי!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אם זה יעזור אני אמורה להיות שם בעוד חודש מקווה בשבילך שתסתדרי הרבה לפני...

• הוסף לסימניות
יודעת על משפחה שנוסעת בראשון אם יעזור....

• הוסף לסימניות
אני אמורה יום חמישי ליהיות בטבריה (תלוי מז"א) וחוזרת למרכז יום חמישי בלילה

• הוסף לסימניות
אם עוד לא הסתדרת יש שם השבוע סמינר ערכים וההורים שלי נוסעים היום(עובדים)

• הוסף לסימניות
אם עוד לא הסתדרת יש שם השבוע סמינר ערכים וההורים שלי נוסעים היום(עובדים)
בנתיים עוד לא הסתדרתי- אם יש מצב שתשלחי את המספר שלהם ואדבר איתם אודה לך מאד!!!!ממש חסד!
המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>?תודה

• הוסף לסימניות
בנתיים עוד לא הסתדרתי- אם יש מצב שתשלחי את המספר שלהם ואדבר איתם אודה לך מאד!!!!ממש חסד!
המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>?תודה​
שלחתי לך הודעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה