מכונת כביסה דחוף ,מכונת כביסה - אשמח להמלצה מאלה שקנו בשנה אחרונה

• הוסף לסימניות
יש עוד המלצות?
אני גם לפני קניית מכונת כביסה אבל הדגם שהמליצו לי עליו לא קיים יותר במלאי.
מחפשת המלצות ל8-9 ק"ג.

בוש 8 ק"ג - מיוצר בגרמניה
(הוא קצת יותר יקר מהשאר - 2800 ש"ח בערך)
מעולה

• הוסף לסימניות
בנושא זה דווקא יש כן את הקטע של החנות.
כי יש את חברת בוש-קונסטרוקטה -סיימנס שזו בעצם אותו חברה שמייצרת בכמה ארצות תחת שמות שונים ויש לה דגמים שונים שחלקם זהים לחלוטין וכל ההבדל מתבטא בשם הדגם.
ולכל חנות היא נותנת בלעדיות על דגם שונה.
ולכן משנה איפה קנו את הבוש 7 קילו... אא"כ מדברים על מס' דגם מסוים שבד"כ ניתן להשיג אותו במקומות ספיציפים ובחנות אחרת יש דגם מקביל.
זה לא נכון שלכל חנות יש מק"ט אחר לאותו מוצר. למשל בזאפ אפשר לראות את אותם דגמים ב40 חנויות או יותר.
ושוב אדגיש שאי אפשר להשוות כ ל ו ם בלי מס' דגם מדוייק.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ה לא נכון שלכל חנות יש מק"ט אחר לאותו מוצר.
בבוש מה שכן נכון זה שיש אותו מס' דגם אבל האותיות שונות לפי ארץ הייצור.
טורקיה/ פולין / גרמניה.
הרב חנויות נסו לשכנע אותי שאין הבדל אבל מי יודע.

• הוסף לסימניות
אני גם יודעת להכנס לZAP
בפועל לאף חנות שמפרסמת שם אין את הדגם במלאי וניסיתי להתקשר כמעט לכל החנויות שמפרסמות שם. אפילו עשיתי הזמנה וחזרו אלי שאין אותו במלאי.

קניתי אותה לפני 3 שנים
תנסי להתקשר לחנויות

• הוסף לסימניות
תודה. אבל אין להשיג אותה.
בררתי בעשרות חנויות.

התקשרתי עכשיו לבדוק בחנות שקניתי
אין להם את הדגם הזה - כבר לא מייצרים
המוכר אמר לי שיש 8 ק"ג של בוש מיוצר בגרמניה - דגם מתקדם יותר
עולה 3,800

• הוסף לסימניות
כדאי פעם בשלושה חודשים
או כשרואים שיש שיבוש בהפעלה כמו סחיטה שלא עובדת שלב שלא מסתיים וכו'
תודה רבה
ובאופן כללי- את מרוצה מהתוכניות שלה?
למשל הרתחה לוקחת זמן סביר בעיניך?
והכביסה הכהה?

• הוסף לסימניות
יש לך דגם ספציפי?
לי המליצו על waw20460IL 8 ק"ג תוצרת גרמניה אבל אין להשיג אותה.
קנינו אותה בחודש אב האחרון, בקרן בני הישיבות
מכונה מצויינת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה