עזרה דחוף!!! מנוי שאטרסטוק- ביטול

• הוסף לסימניות
הכנסתי בטעות מנוי שנתי במקום חודשי וחייבתי את האשראי:mad::(:eek:
איך אני מבטלת אותו????

• הוסף לסימניות
הצלחתי!!
;)

• הוסף לסימניות
הי
אני גם בטעות עשיתי מנוי שנתי לשאטר סטוק ולא מצליחה לבטל, את יכולה לומר לי מה עשית ?

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לדעת, איך מבטלים?????

• הוסף לסימניות
איך מבטלים מנוי בשאטרסטוק???????
גם אני אשמח לדעת דחוףףףףף שלא יגבו לי מהאשראי

• הוסף לסימניות
דרך הצ'אט בשעות הפעילות
אם גבו הם יכולים לזכות את החשבון / האשראי
בתנאי שלא נעשה כל שימוש

• הוסף לסימניות
בהזדמנות זו כדאי לציין שיש להם שירות מעולה! (גם בביטולים)

• הוסף לסימניות
בהזדמנות זו כדאי לציין שיש להם שירות מעולה! (גם בביטולים)
בהחלט, כל עוד לא בוצע שימוש בחבילה
בקורונה היה חודש שלא השתמשתי בחבילה בגלל בידוד (למי שזוכר את הבידודים הארוכים...) וזיכו אותי בחודש הבא בהורדת כמות התמונות שלא נוצלה

• הוסף לסימניות
בהחלט, כל עוד לא בוצע שימוש בחבילה
בקורונה היה חודש שלא השתמשתי בחבילה בגלל בידוד (למי שזוכר את הבידודים הארוכים...) וזיכו אותי בחודש הבא בהורדת כמות התמונות שלא נוצלה
אותי זיכו כולל התמונות בהם השתמשתי. כולל כיתוב שניתן להשתמש בתמונות שהורדת ... (במייל של הביטול) - ולא חייבו כלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה