מידע שימושי דחוף, עזרה באקסל

• הוסף לסימניות
משום מה בתצוגה מקדימה של מעברי עמוד הוא נותן לי מאות גליונות,
וממילא אני לא מצליחה לשמור את הקובץ (לוקח לו זמן שמירה של כ1000 עמודים)
וכן לא יכולה לשלוח אותו עם ככ הרבה עמודים ריקים, מצב צילום מסך,
1635184852841.png

איך אני מבטלת את זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
תנסי לשחק או בתצוגה - לשנות ל"רגילה" (בצד ימין קיצוני) או מתחת לפריסת עמוד - גובה ורוחב

• הוסף לסימניות
1635186109549.png

צפה בקובץ המצורף 990612

איך אני מבטלת את זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
תודה
אני מכירה את האופציה,
זה לא עוזר,
אם אני שומרת כפי די אף,
זה לא משנה על מה עומדת התצוגה אם רגילה או מקדימה,
המקדימה פשוט מראה לי לפני הדפסה/שמירה מה יצא ואיך תראה פריסת העמודים בעת ההדפסה/שמירה,
וזו הבעיה שלי,

• הוסף לסימניות
ואפשר לנסות גם, (בפעם הבא) להוריד את כל הקוים המפרידים בין התאים, ולהחזיר רק במקומות שמילאתם אותם.

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 990612

איך אני מבטלת את זה?
תודה!
הוא נותן גליונות רבים כ"כ מכיון שככל הנראה יש תאים מלאים במרחק רב (יתכן אפילו רק גבולות תא).

בשביל למחוק את כל התאים המיותרים, את בוחרת את העמודה הראשונה הריקה (במקרה הזה הייתי בוחרת עמודה s) , לוחצת shift+ctrl+חץ שמאלי, כל העמודות מכאן ושמאלה נבחרות. קליק ימני - מחק.
אותו דבר את עושה בשורות:
בוחרת את השורה הראשונה הריקה, לוחצת shift+ctrl+חץ תחתון כל השורות משם ומטה נבחרות, קליק ימני- מחק.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה