דחוף!! עזרה בשחזור אר דיסק

• הוסף לסימניות
אני משתמש עם הדיסק בתור דיסק גיבוי. כך שאת רוב החומר יש לי במחשב

• הוסף לסימניות
אבל איך אני מוריד את המחיצה?

• הוסף לסימניות
אוקיי
אז קודם אני משחזר את החומר לדיסק אחר.
ואז איך אני משחזר את המחיצה שנאבדה?

• הוסף לסימניות
לגבי שחזור החומר מצאתי תוכנה בשם Recuva שיכולה לשחזר לי אותם.
אז אני קודם משחזר את החומר.
ואיך אני משחזר את המחיצה?

• הוסף לסימניות
ואיך אני משחזר את המחיצה?
לאחר ששחזרת את הקבצים הנדרשים (למדיה אחרת)
בדקת את תקינותם והם לשביעות רצונך
לחילופין התייאשת מלשחזר אותם

תמחק את המחיצה הקיימת (E)
תיצור מחיצה חדשה בגודל הנדרש (או בגודל כל הדיסק)

תוכל לעשות זאת ב:
ניהול דיסקים
diskpart
תוכנות חיצוניות
ועוד

ובא לציון גואל

• הוסף לסימניות
לאחר ששחזרת את הקבצים הנדרשים (למדיה אחרת)
בדקת את תקינותם והם לשביעות רצונך
לחילופין התייאשת מלשחזר אותם

תמחק את המחיצה הקיימת (E)
תיצור מחיצה חדשה בגודל הנדרש (או בגודל כל הדיסק)

תוכל לעשות זאת ב:
ניהול דיסקים
diskpart
תוכנות חיצוניות
ועוד

ובא לציון גואל
תודה ענקית. מקווה שאסתדר. מקסימום אחזור לפורום:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה