דרוש מידע דחוף!!!! פרטים על טלפון KOSHER PLUS M5s

• הוסף לסימניות
אני צריכה לדעת דחוף !!!!!!!!!!!!!!
הטלפון מצלצל ואין אפשרות להשתיק כשמתקשרים תוך כדי יש רק אפשרות או לדחות או לענות,
אם אני רוצה להשתיק ולא לדחות אני לא מוצאת את האפשרות הזאת וזה ממש קריטי לי
מצורף תמונה של הטלפון אם מישהו מכיר אני ישמח לדעת ..................
תודה רבה רבה m5.jpg
תודה
m5.jpg

• הוסף לסימניות
תנסו ללחוץ על החץ העליון ממושכות כשמצלצל, יש פלאפונים שזה משתיק את הצלצול.

• הוסף לסימניות
אצלי, בשיאומי, צריך ללחוץ דווקא לכיוון מטה...
(גם לי לקח המון זמן עד שקלטתי ודחיתי מלא אנשים בדרך :(

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוקי אז תקשיב זה ספציפית לא עבד.........
אבל חברה אמר לי איך........
פשוט מנמיכים את הקול - העוצמה של המכשיר ,
אך מכיוון שבמכשיר זה לא מנמיכים בכפתור למטה אלא בכפתור השמאלי , אז פשוט שם , ברוך השם היא הסבירה לי, כי אני המון במצבים שאני לא יכולה לענות ומצד שני לא נעים לדחות, אז ב"ה הכל בא על מקומו בשלום , תודה לכל

המסייעים.............:)
(מצורף תמונה להסבר א יש מישהו שצריך גם לדעת ולא הבין...............................)

Inkedאאאאאאאאאאאאאאא_LI.jpg

• הוסף לסימניות
נאבד לי טלפון שיאומי עם רב קו ואני לא מוצאת אותו יש איזה סגולה כדי למצוא אותו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה