דחוף - פרצו לי לג'ימייל???

• הוסף לסימניות
קרה לי משהו מוזר בג'ימייל -כתוב לי שהחשבון פתוח במקום נוסף, בפרטים כתובת הIP היתה שונה משלי
וכן הדפדפן שונה (אצלי פתוח רק כרום ורשום שם גם אקספלורר)
(אחרי שניתקתי אותו כבר לא מופיעה הכניסה הזו בפרטים)

החלפתי מהר סיסמה אך לאחר מס' דקות הופיעה שוב ההודעה כי החשבון פתוח במקום נוסף
יש לציין כי יש לי אימות דו שלבי
כמו"כ האינטרנט שלי היום מאד איטי ומתנתק כל רגע

האם יש קשר בין הדברים?
איך אפשר לבדוק מה זה?

אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בהודעה הזו הם בדר"כ נותנים אופציה להתנתק מכל המקומות הפתוחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלרינט;2224895:
בהודעה הזו הם בדר"כ נותנים אופציה להתנתק מכל המקומות הפתוחים.

תודה,
כמובן שניתקתי מיד
אבל הוא התחבר שוב ושוב

וכן המייל 'נתקע' כל רגע

• הוסף לסימניות
יש לך מכשירים אחרים מהם אתה ניגש לג'ימייל ?
טלפון חכם , מחשב נוסף ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2225056:
יש לך מכשירים אחרים מהם אתה ניגש לג'ימייל ?
טלפון חכם , מחשב נוסף ?

תודה, יש מחשב נוסף בעבודה אבל בגלל השעה המאוחרת זה היה נראה מוזר שמישהו שם.

בכ"א לאחר שהחלפתי שוב סיסמה הענין הסתדר ב"ה
תודה רבה לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה