עזרה דחוף!!! קיזוז על חגים ימי חופשה וימי בחירות

• הוסף לסימניות
אשתי סיימה לעבוד לפני שנה במשרד, במקרה עברתי על החוזה שלה מלפני 5 שנים, וגיליתי שאחרי תקופה היה אמור לעלות לה בשכר ב3 ש"ח לשעה, מה שבתכלס לא קרה, כמות השעות שהיא עבדה מאז שהיה אמור לעלות לה השכר הוא,
סה"כ 3597.74 שעות
זכאית ל 3 ש"ח משמע 10,793 ש"ח.
פניתי למעסיק שלה במייל והוא חזר אלי. שאכן יש פער אבל הוא רשם לי כך במייל
מהניתוח שלה עולה כי יש לקזז סך של:
עבור דמי חג 5,599 ש"ח
עבור יום בחירה 960 ש"ח
עבור חופשה 643 ש"ח
סה"כ לקיזוז 7,202 ש"ח
סה"כ לתשלום- 3,591 ש"ח.
לצורך קידום הנושא, הינכם נדרשים להמציא לי אישור ניכוי מס במקור אחרת אאלץ לנכות 47% מס שכן התלוש שכר הנ"ל אינו חודש עבודה. (מספר תיק ניכוים מצוין בתלושי השכר, ניתן לעשות את זה דיגיטאלית)

ואני לא מצליח להבין מה זה כל הקיזוזים האלו, ואם היה באמת צריך לקזז, אז למה הוא לא עשה את זה במשכורת האחרונה שלה?

אשמח אם מישהו יכול לעזור לנו בענין
כבר בנינו על הרבה כסף!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אשתי סיימה לעבוד לפני שנה במשרד, במקרה עברתי על החוזה שלה מלפני 5 שנים, וגיליתי שאחרי תקופה היה אמור לעלות לה בשכר ב3 ש"ח לשעה, מה שבתכלס לא קרה, כמות השעות שהיא עבדה מאז שהיה אמור לעלות לה השכר הוא,
סה"כ 3597.74 שעות
זכאית ל 3 ש"ח משמע 10,793 ש"ח.
פניתי למעסיק שלה במייל והוא חזר אלי. שאכן יש פער אבל הוא רשם לי כך במייל
מהניתוח שלה עולה כי יש לקזז סך של:
עבור דמי חג 5,599 ש"ח
עבור יום בחירה 960 ש"ח
עבור חופשה 643 ש"ח
סה"כ לקיזוז 7,202 ש"ח
סה"כ לתשלום- 3,591 ש"ח.
לצורך קידום הנושא, הינכם נדרשים להמציא לי אישור ניכוי מס במקור אחרת אאלץ לנכות 47% מס שכן התלוש שכר הנ"ל אינו חודש עבודה. (מספר תיק ניכוים מצוין בתלושי השכר, ניתן לעשות את זה דיגיטאלית)

ואני לא מצליח להבין מה זה כל הקיזוזים האלו, ואם היה באמת צריך לקזז, אז למה הוא לא עשה את זה במשכורת האחרונה שלה?

אשמח אם מישהו יכול לעזור לנו בענין
כבר בנינו על הרבה כסף!!!!!!!!!
פשוט ללכת לחשב שכר לשלם כמה שקלים ולהביא דף למעביד.

אפשרי לפנות גם לקו לעובד הם מאוד אוהבים כאלה ציפורים.. (בחינם)

• הוסף לסימניות
יש פה כמה נקודות
1.האם החישוב בכלל נכון מי מר שאכן חייבת את זה, לא ברור מה זה דמי חג?? אם קבלה שכר על חגים שחיבים לשלם אז מגיע לה, או שזה סעיף אחר??
רק חשב שכר שיעבור על התלושים ויבין מה רה יוכל לענות
2.גם אם נניח וזה נכון, ויש לה יתרות שליליות, לכאורה אסור בכלל למעסיק להכניס את העובד ליתרת חופשה במינוס(אולי במקרה שהעובד ביקש בכתב באופן רשמי שישלמו לו ימי חופשה על חשבון העתיד) ממילא לא נראה לי שמותר לקזז בעת סיום יחסי עובד מעביד.

רק מה נראה שבגלל שפניתם לחשב אחורה הוא מנצל לחשב ג"כ
השאלה אם מותר לו כי גם התשלום על 3 שח אחורה בבדיקה
בקיצור אין לי דרך לענות בוודאות, להערכתי זה יותר בדיקה של עו"ד לעניני עבודה מאשר בדיקה של חשבות שכר

תנסה לרשום את השאלה גם בפורם דין וחשבון אולי יחכימו אתכם יותר
בהצלחה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה