דחוף! קריינית בעלת אולפן

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יכול להמליץ לי פה על קריינית דוברת אידיש
שתסכים לקחת עבודה מהיום להיום??

אני רוצה משהיא טובה
dynamix תפוסה:(

• הוסף לסימניות
אני מקריינת בעלת אולפן.
אבל לא באידיש:(
מי שמעונינת בקרינות בעברית שתפנה אלי למייל לקבלת דוגמא להתרשמות.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
באסה ממש אבל זה בית ספר אידיש .... :mad::mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
תנסי את רותי פעסל מאולפן "הדים" (האולפן של הסמינר החדש)
גם קריינית וגם דוברת אידיש.
מספר פלאפון 052-7698868
מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לפעמים צריך לנדנד קצת עד שהיא עונה, והיא עובדת בעיקר בשעות הלילה.

• הוסף לסימניות
@i am וכל המתוקות ששלחו לי באישי
יש לכם אולי קטע קצר לשלוח לי ולחסוך לי את כל המיילים... ועד שהיא תחזיר לי תשובה..

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יכול להמליץ לי פה על קריינית דוברת אידיש
שתסכים לקחת עבודה מהיום להיום??

אני רוצה משהיא טובה
dynamix תפוסה:(
@רות שיר - אולפני צלילים.
מקצועית ומדהימה.
תצרי איתה קשר ותבקשי דוגמית: 052-7635361

• הוסף לסימניות
ואו אלופות!!!!תודה רבה!
בכל אופן אם למשהי יש לשלוח לי אשמח מאוד!!

• הוסף לסימניות
רלוונטי עוד?
אם כן תפני לבלומי קליין מהממת גם מקריינת באידיש וגם בעלת אולפן
0548429007

אולפן אילה הלר גם באידיש- 0527678736

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה