דחוף: רעידות...

• הוסף לסימניות
ב"ה

בסרט שאני עורכת צילמו הסרטה שבקטע אחד השחקן לא ידע לומר את הטקסס רצוף. אלא אמר משפט משפט כפי שאמרו לו אבל עקב כך בין משפט למשפט יש לחתוך את המיותר ומה שקורה שבגלל זה כל העברה בין משפט למשפט יש תזוזה כמין רעידה כזאת שמאד מפריע וקוטע את הרצף
יצויין שזה כבר צילום חוזר מהקטע הנ"ל וכבר בלתי אפשרי לחזור על צילום זה
מי שיכול לעזור ולהציע אפשרויות לתיקון הדברים בדחיפות אשמח מאד

• הוסף לסימניות
תנסי לשלב מעברים קצרים בן משפט למישפט..

הסרטטי את בני הקטן בן השנה וחצי מברך את אחיו לבר המצווה

אני אמרתי מילה והוא חזר אחרי כך עד סוף הברכה..
עים חיתוכים מתאימים ושילוב מעברים קצרים התוצאה נישמעת סבירה
המעברים "מחליקים" את סופי המשפט וכך זה נישמע יותר טיבעי וחוץ מזה העיין קולטת את המעבר ומתמקדת בו ולא כל כך בטונציה של המישפט..

• הוסף לסימניות
קודם כל, צריך המון סבלנות!
שנית, במקרה הזה מעברים רק יעצבנו את הצופה. נסי לשלב תמונה או קטע וידיאו קצר בזמן שהוא מדבר ושיראו אותו משו כמו המשפט הראשון שהוא אומר ברצף ואת המשפט האחרון. לדוג': אם הוא מספר על הבית שלו, אז תראי הסרטה מהבית שלו ואותו שישמעו ברקע. עכשיו את הפס קול אפשר לערוך עם מעברים עדינים. מקוה שהובנתי. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ב"ה
קודם כל תודה רבה
ניסיתי כבר לנסות לשלב מעברים עדינים וזה עוד יותר מפריעה לרצף של הסרט
ואין לי אפשרות לשלב פה תמונות או קטעי ווידאו חייבים לראות בקטע הזה את השחקן זה סרט עלילתי

• הוסף לסימניות
1. לשים קטע שרואים את השחקן מהגב או מרחוק, כך שאי אפשר לעקוב אחר תנועות שפתיים
2 לשלב רק את הידיים שלו / הנעליים שלו/המקשיב / נוף, אני תמיד מוצאת משהו לשים בין הקטים

• הוסף לסימניות
1. לשים קטע שרואים את השחקן מהגב או מרחוק, כך שאי אפשר לעקוב אחר תנועות שפתיים
2 לשלב רק את הידיים שלו / הנעליים שלו/המקשיב / נוף, אני תמיד מוצאת משהו לשים בין הקטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה