רעיון לברכה יפה יש?אני חושבת שהכי הגיוני לדחות את החגיגה, כן לתת ברכה מהלב ואם מותר אז לצאת למסעדה או משהו בסגנון. ואחרי תשעה באב לפנק כמו שצריך... עם מתנה וחגיגה והעיקר הרבה בלונים!
מותר לצאת,אני חושבת שהכי הגיוני לדחות את החגיגה, כן לתת ברכה מהלב ואם מותר אז לצאת למסעדה או משהו בסגנון. ואחרי תשעה באב לפנק כמו שצריך... עם מתנה וחגיגה והעיקר הרבה בלונים!
כל ברכה פשוטה שהיא מהלב עדיפה בהרבה על ברכה מחורזת שאחרים כתבו...רעיון לברכה יפה יש?
כותבת מנסיון,עכשיו ברצינות, שואל בגלל שבעיה מתנה?
כי מה ההבדל בין כל זמן? אם בעייתי לקנות בושם או תכשיט וכו', אז לשמור לה לאחרי
ואפשר לצאת למקומות נחמדים כמו בית קפה, גלידריה וכו'
מזל טובכותבת מנסיון,
אם לא הבנתם... (יש לי מחר יום הולדת- היום בלילה),
יוצאת עם בעלי למסעדה,
מקבלת גם מתנה (כמובן מחדשת רק אחרי ט' באב),
וגם בד"כ הילדים מכינים סעודה חגיגית בבית.
מזל - טוב!!!כותבת מנסיון,
יוצאת עם בעלי למסעדה,
מזל טוב ליום הולדת!כותבת מנסיון,
יוצאת עם בעלי למסעדה,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים