התייעצות דחוף!!! שווה לתקן שקע טעינה?

• הוסף לסימניות
יש לי טלפון MTK 1 שנקנה לפני 11 חודשים
אין אחריות על תיקון שקע טעינה. (למה?-כובע! אז על מה כן יש אחריות?)
תיקון עולה 100 ש"ח!
(יש אפשרות של מטען חיצוני ואז צריך לפתוח כל פעם להוציא את הבטרייה-
באזור 50 ש"ח אך נראה לי לא פרקטי בעליל)
מתלבטת אם לתקן, המכשיר עלה 350.

מכירים מכשיר מצוין באזור ה-150? (לא אכפת לי גם עם ניוד)
ראיתי מודעה בעיתון בעניינים בבית שמש של "תקשורת ברמה"
מחירים ממש זולים- מסובסד לאברכים (???)
אשמח למידע על:
פיליפסE109 ב-160 שח,
פירסט פון G10 ב-175 שח
אלקטל 2003 ב-175 ש"ח
אשמח לכל מידע ועזרה, תודה.

• הוסף לסימניות
למה אתם מוותרים כ"כ בקלות על האחריות? אחריות בשנה הראשונה מכסה כל נזק חוץ ממה שנגרם בידיים.

תביעה (לאחר קבלת היתר מרב) תוכל לזכות אתכם ב10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק.

תנסו לדבר עם היבואן ישירות, שיבין שאתם לא פראיירים ושעדיף לו לתקן מאשר להסתבך.

• הוסף לסימניות
קניתי אותו בסלולר כשר.
הם אומרים לי שהם לא מבינים בזה
ואין להם בכלל מעבדה
והפנו אותי לנקודת מכירה במקום מגורי!
שם כמובן אומרים שכל פגיעה שהיא פיזית אין עליה אחראיות
(מה זה משהו שהוא לא פיזי???)
אך ב-3 חודשים ראשונים הם כן מתקנים שקע טעינה- לפנים משורת הדין....
פשוט לומר להם שאני מגישה תביעה?
לא יודעת איך לדרוש את שלי, איך עושים את זה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה נראה באג של כל הטלפונים שפותחו על ידי אנ"ש........
לי זה קרה בG10 אחרי חצי שנה.
תיקון 100 שקל
לא יודע אם שוה.

• הוסף לסימניות
אם תחליטו לתקן, יש מקומות שהתיקון זול יותר (70 ש"ח).

• הוסף לסימניות
למה אתם מוותרים כ"כ בקלות על האחריות? אחריות בשנה הראשונה מכסה כל נזק חוץ ממה שנגרם בידיים.
כל דבר אפשר לומר שנעשה בידיים.......מה לא?
גם על זה אפשר לומר שהוצאנו מהשקע לא בעדינות וכו'
האם ידוע לכם בוודאות שזה אמור להיות כלול באחריות?

• הוסף לסימניות
גם לנו הלך שקע טעינה ב-G10 אחרי 4 חודשים, ונתקלנו ג"כ בתשובה המקוממת שזה לא כלול באחריות. לדעתי זה פשע מוחלט ששוה תביעה ייצוגית, המכשיר שלנו לא נפל, ולא היתה שום סיבה הגיונית לתקלה.

• הוסף לסימניות
גם לנו הלך שקע טעינה ב-G10 אחרי 4 חודשים, ונתקלנו ג"כ בתשובה המקוממת שזה לא כלול באחריות. לדעתי זה פשע מוחלט ששוה תביעה ייצוגית, המכשיר שלנו לא נפל, ולא היתה שום סיבה הגיונית לתקלה.
מה באמת עשיתם?
השאלה אם המוכר יתרגש מהאיום.

האם יש פה מישהו שתיקנו לו באחריות?

• הוסף לסימניות
זה צריך להיות כתוב באחריות במפורש

• הוסף לסימניות
אנחנו תיקנו שקע טעינה G10 ב50 ש"ח כולל אחריות על התיקון למשך כמה חודשים.
בכיכר בתקשורת בכיכר השבת

• הוסף לסימניות
בחוק כתוב, שהיבואן צריך להוכיח שהנזק נגרם במכוון.
וגם אם הוא היה כותב שהאחריות לא מכסה שקע טעינה, זה לא היה משנה כי החוק הוא מעל תעודת האחריות. והחוק מחייב לתקן הכל כולל חלקי פלסטיק וגומי וכדו' שמתנערים מהם במכשירים גדולים.
לכן כל עוד הוא לא עשה זאת חובתו לתקן כולל פיצוי ללא הוכחת נזק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה