רכבים דחוף!! שוטר הוריד לי את הרכב מהכביש? מה עושים?

• הוסף לסימניות
שוטר עצר אותי כי הייתי בלי חגורה :( ואז הוא ראה שהפנס האחורי שלי שבור ויש נורה של תקלת מנוע (זה הממיר קטליטי שאין בשביל מה לתקן אותו)
הוא אמר לי ללכת היום(!!) לעשות טסט חוזר אחרי תיקון הליקויים וממחר אי אפשר לנסוע ברכב ללא טסט.
אגב, האוטו עבר טסט לפני חודש!!!! מה הוא רוצה??
מה עושים??
יש לו בכלל סמכות להוריד לי את הרכב מהכביש? לפי מה שהבנתי רק קצין יכול ושוטר רגיל יכול רק לזמן את הרכב לבדיקה.
אשמח להכוונה ולעצתכם.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תברר אצל עו"ד לעניני תעבורה
יש פה אשכולות עם שמות של עו"ד.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני הייתי שואל פה

• הוסף לסימניות
תעשה טסט סיבוב מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
יש לו בכלל סמכות להוריד לי את הרכב מהכביש? לפי מה שהבנתי רק קצין יכול ושוטר רגיל יכול רק לזמן את הרכב לבדיקה.
אשמח להכוונה ולעצתכם.
גם אותי עצר פעם שוטר עם כוונה מוצהרת להוריד אותי מהכביש, הוריד אותי על שטויות ממש אפילו שהרכב עבר טסט כנ"ל, הוא הי' שוטר שלדש בגדו הוצמד 'בודק רכב'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה