דחוף!!!!

• הוסף לסימניות
שדרגתי למישהו מחשב ווינדוס 7 לווינדוס 10
כמובן שלפני השדרוג העתקתי את כל תיקיית C אלי לדיסק חיצוני
לאחר התקנת הווינדוס העתקתי חזרה את כל התוכן וכאן נתקעתי.
תיקיית Desktop וכל תוכנה הוצפנו משום מה ע"י הווינדוס הקודם ואין לי שום אפשרות לפתוח/להעתיק ואילו למחוק.
אלו קבצים שמאוד דחופים ללקוח שלי
עד כה לא הצלחתי לשנות דבר (למעט בעלות על הקובץ שלא עזר לי)
במאפייני הקובץ אפשרות של הצפן מסומנת בV אך אין לי שום אפשרות לבטל את זה או להוסיף טביעת אצבע חדשה
מצו"ב קישור להודעה בפורום מייקרוסופט עם התמונות
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=2515944#post2515944

• הוסף לסימניות
זה נעילת אבטחה של ווינדוס על הקבצים ששייכים ליוזר. (כדי שלא יוכלו להוציא את הכונן, לחבר למחשב אחר ולצפות בקבצים) מה שכן יכול לעזור, זה אם תפתח את הקבצים עם מערכת שהיא לא ווינדוס - כדוגמת לינוקס ואז אין לו את ההגבלות שיש לווינדוס.

• הוסף לסימניות
זה כנראה הצפנת EFS של המע קבצים NTFS , לא יעזור לחבר אחר.
אם אתה יודע את הסיסמה של היוזר אפשר די בקלות לשחרר את הקבצים .

זה למשל כלי מסחרי שעושה את זה (כמובן אם אתה יודע את הסיסמה אחרת צריך BF)
יש גם כלים חינמיים בלינוקס
https://www.elcomsoft.com/aefsdr.html

נ.ב.
תשנה בבקשה את הכותרת , יש על זה ערך נעוץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה