דחופה בשחזור קבצים!

• הוסף לסימניות
נמחקה לי תיקיית תמונות של שנתיים! (shift+delete) לפני כשבוע וגודל האבסורד שהיא לא שייכת לי...
יש מישהו שמבין בשחזור קבצים ויוכל לעזור לי??? אפילו בתשלום.
אנא עזרתכם...

• הוסף לסימניות
הושיעוני זה עוד לא עזרו לך נכון?
בכל אופן זה תלוי קצת אם דרסת כבר את הנתונים שהיו שם וכמה כתיבה של נתונים היו לדיסק
בכל אופן יש תוכנות שיחזור פה בעמקי הפורום תעשה חיפוש תמצא
אם מתחשק לך לנסות את טסט דיסק אז לך על זה
משום מה אני אוהב לעבוד איתה
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאפו;673139:
נמחקה לי תיקיית תמונות של שנתיים! (shift+delete) לפני כשבוע וגודל האבסורד שהיא לא שייכת לי...
יש מישהו שמבין בשחזור קבצים ויוכל לעזור לי??? אפילו בתשלום.
אנא עזרתכם...

אל תגע בכלום, אל. תגלוש באינטרנט, ובמיוחד לא תשמור על אותו כונן כלום.
אחר כך התקן על כונן נפרד תוכנת שחזור מבית Ccliner שכחתי שמה.
פעל לפי ההוראות

לפני הכל בדוק שאיננה בסל מחזור...

נסה את זו: http://www.filehippo.com/download_recuva/download/80caac67f5768c10874e07c6f51ac567/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;673370:
הושיעוני זה עוד לא עזרו לך נכון?
בכל אופן זה תלוי קצת אם דרסת כבר את הנתונים שהיו שם וכמה כתיבה של נתונים היו לדיסק
בכל אופן יש תוכנות שיחזור פה בעמקי הפורום תעשה חיפוש תמצא
אם מתחשק לך לנסות את טסט דיסק אז לך על זה
משום מה אני אוהב לעבוד איתה
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk

תודה על הקישור, אתה צופה שהיא תתאים למקרה הספציפי שלי? כי לא מדובר במחיקה מכרטיס זכרון אלא על מחיקת תיקיה שלמה מהמחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;673371:
אל תגע בכלום, אל. תגלוש באינטרנט, ובמיוחד לא תשמור על אותו כונן כלום.
אחר כך התקן על כונן נפרד תוכנת שחזור מבית Ccliner שכחתי שמה.
פעם לפי ההוראות

לפני בכל בדוק שאיננה בסל מחזור...

כבר נגעתי, כבר חיבלתי, עברו מאז כמה ימים עד שגיליתי את זה. למזלי הרב, המחשב הזה לא מחובר לאינטרנט, זה יועיל במשהו?

• הוסף לסימניות
לא יועיל אבל כל עוד הדיסק לא היה חנוק במקום יש סיכוי שזה יעבוד
יש שם גם תוכנה לכרטיסי פלאש וגם לדיסקים קשיחים איתה אני עובד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאפו;673375:
כבר נגעתי, כבר חיבלתי, עברו מאז כמה ימים עד שגיליתי את זה. למזלי הרב, המחשב הזה לא מחובר לאינטרנט, זה יועיל במשהו?

לא הרבה אני משער, אך תלוי היכן נשמר המטמון.
מ"מ אם לא מגובר בתקייה גדולה מאד יש יותר תקווה שלא שוכתב מחדש המקום שתפסה.

• הוסף לסימניות
סליחה על הכפילות... עד שאני כותב כבר ענה בנתיים trew

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאפו;673375:

תלוי כמה. בכל מקרה כדאי לנסות עם recuva וסריקה עמוקה

• הוסף לסימניות
נית לשחזר אף לאחר פירמוט המערכות של היום יוצרות אלמנטים שניתן לשחזר
נסה בתוכנות שהציעו כאן או במקומות אחרים במידה ולא יסתדר תוכל לפנות באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה