כללי דחופה מאד!! סגירה לPDF

• הוסף לסימניות
שלום,
אני חייבת לסגור קובץ מפוטושופ לPDF,
עשיתי חיפוש... עברתי על הכל... אבל אין לי אפשרות לשמור לפי ההוראות שקראתי כאן, אני מצרפת צילום מסך, אשמח אם תוכלו לעזור לי, זה ממש דחוף!!

קבצים מצורפים

• צילום מסך פידיאף.PNG
    צילום מסך פידיאף.PNG
    KB 11.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הכי נכון לייצא קובץ PDF זה דרך איינדיזיין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;2347467:
הכי נכון לייצא קובץ PDF זה דרך איינדיזיין

תודה. אבל אין לי אינדיזיין
וכל אפשרות שאני מנסה לשמור PDF זה לא יוצא מספיק חד...

מה עושים??

• הוסף לסימניות
בשביל להדפיס באיכות גבוהה צריך לסמן בחלון העליון כמו שמצורף בתמונה.

קבצים מצורפים

• דוגמא.jpg
    2.9 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;2347494:
בשביל להדפיס באיכות גבוהה צריך לסמן בחלון העליון כמו שמצורף בתמונה.

תודה.
אבל כמו שצרפתי בצילום מסך שלי- משום מה אין לי אפשרות לבחור בשורה הזו כלום (זה שורה אפורה)

• הוסף לסימניות
בדרך כלל סוגרים מפוטושופ ל-JPEG .
בכל מקרה את יכולה להמיר את התמונה ל- PDF לאחר מכן. (זה אמנם עבודה בעיניים אבל ראיתי גרפיקאים שככה עובדים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וורובל;2347497:
בדרך כלל סוגרים מפוטושופ ל-JPEG .
בכל מקרה את יכולה להמיר את התמונה ל- PDF לאחר מכן. (זה אמנם עבודה בעיניים אבל ראיתי גרפיקאים שככה עובדים)

בדרך כלל סוגרים דרך איינדיזיין ולא דרך JPEG
דרך JPEG הקובץ שוקל הרבה יותר והוא גם הורס את הצבעים של הCMYK.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה