כללי דחחחחחחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
עבדתי על קובץ אילוסטרייטור,
בלי לשמור בכלל!!!
המחשב קרס מהכובד של הקובץ,

האם יש דרך לשחזר?

דחוף!!!!!!!
אשמח מאד לעזרה!

• הוסף לסימניות
משתתפת נורא בצערך
זה קרה לי פעם בלימודים ולא ידוע לי על דרך לשחזור

• הוסף לסימניות
עוד מישהו?

יש סיכוי?

• הוסף לסימניות
בלי לשמור בכלל, לצערי אין אופן שחזור...
משתתף בצערך, לי זה גם קרה פעם וזה נורא מבאס...

בכל אופן, מאז למדתי שברגע שאני פותח קובץ מסויים בתוכנות אדובי, דבר ראשון שאני עושה זה שומר אותו איפה שהוא ומפה הוא אמור להישמר אוטומטית (שחזור אוטומטי כמו בתוכנות אופיס).

• הוסף לסימניות
מאד מצער,משתתפת.
זה מה שנקרא הבית ספר של החיים...
מה שבטוח שזה לא יקרה לך שוב..

• הוסף לסימניות
ממש משתתפת בצערך, גם לי זה קרה..
לכל אחד זה קורה כנראה, וככה לומדים, פשוט לשמור ב-2 מקומות לגיבוי אפילו תוך כדי עבודה!
מקוה שתצליחי...

• הוסף לסימניות
אני יכולה לנחם אותך שמניסיון... השחזור יהיה יותר יפה מהקודם.

• הוסף לסימניות
ברוך דיין האמת.....

• הוסף לסימניות
☺☺☺!!!!

• הוסף לסימניות
את במצב טוב אם עכשיו זו הפעם הראשונה!!!

• הוסף לסימניות
אבל למה באמת בפוטושופ, אנדיזיין, פרמייר יש שמירה אוטומטית
ורק באילוס' אין?

• הוסף לסימניות
יש באילוס
Ctrl+K
File Handlimg...
לשים V בData Recovery

• הוסף לסימניות
שה' ימלא את חסרונך
מנסיון, כשאני מתחילה מחדש זה לוקח רבע מהזמן ותוצאה הרבה יותר טובה

• הוסף לסימניות
תבדקו בטמפים אולי המחשב שמר קובץ טמפ (temp file)

C:\Users\name\AppData\Local\Temp

C:\Users\name\AppData\Roaming\Adobe

כל טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה