דרוש מידע "דיאטה" מכשירי רטט...

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו מידע או המלצות על מכשירי רטט שמפרסמים שעושים פלאים ומורידים במשקל.
האם זה באמת נכון.
יש למישהו המלצה על מכשיר מסוים..........

• הוסף לסימניות
מכשיר אלקטרודות/מכשיר עיסוי לימפטי זה הכוונה?
אני השתמשתי 10 פעמים למשך חודש+ ראיתי תוצאות מיידיות בהיקף (ירדתי 3-4 ק"ג)
[כשסיימתי עם הטיפול לדעתי חזר לי שומנים במקום מסוים שלא היה קודם או שאני מדמיינת מכיון שירדתי בהיקף ובמקום הספציפי נשאר אותו דבר לכן אולי זה היה בולט לי/ISPOILER]
אבל המכשיר הוא דבר בריא מאד עוזר לחילוף החומרים בגוף והרגשה נפלאה בכללי

• הוסף לסימניות
מכשיר אלקטרודות/מכשיר עיסוי לימפטי זה הכוונה?
אני השתמשתי 10 פעמים למשך חודש+ ראיתי תוצאות מיידיות בהיקף (ירדתי 3-4 ק"ג)
[כשסיימתי עם הטיפול לדעתי חזר לי שומנים במקום מסוים שלא היה קודם או שאני מדמיינת מכיון שירדתי בהיקף ובמקום הספציפי נשאר אותו דבר לכן אולי זה היה בולט לי/ISPOILER]
אבל המכשיר הוא דבר בריא מאד עוזר לחילוף החומרים בגוף והרגשה נפלאה בכללי
איפה קונים את זה? כמה הוא עולה?

• הוסף לסימניות
היי אשמח לדעת ממי השכרת! תודה!!

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני שומעת שעזר למשהו
בעקרון מה ששמעתי וראיתי בעצמי זה חירטוט ולא עוזר כלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה