דרוש מידע דיאטנית ילדים בירושלים-מאוחדת

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 8 צריך לעלות במשקל
הוא רק יורד ויורד במשקל, וגם נמוך.
הרופא גדילה אמר שאני אתייעץ עם דיאטנית
העניין הוא שאני צריכה מישהי עם גישה לילדים שגם תסביר לו מה עליו לאכול ואיך לפזר את זה ביום
וגם תוכל לכמת לנו כמה קלוריות של חלבון ביום, כמה קלוריות של שומן, כמה של פחמימות.
ותחשוב איתו יחד על מאכלים שהוא אוהב , ותסביר לו כמה שזה חשוב וכו'
כי הוא סרבן אכילה וחסר תיאבון, שילוב די קטלני....

יש לכם שמות???

• הוסף לסימניות
תנסו לברר על עינת בדיחי
היא מצוינת
לא יודע אם מקבלת ילדים

• הוסף לסימניות
מצאת בסוף? מחפשת דיאטנ/ית שמקבלת ממאוחדת ירושלים נעימה עם הבנה וגישה לילדים.

• הוסף לסימניות
מצאת בסוף? מחפשת דיאטנ/ית שמקבלת ממאוחדת ירושלים נעימה עם הבנה וגישה לילדים.
אני הולכת למישהי
לא התלהבתי במיוחד
אבל גם לא רעה....
פשוט לא מספיק מבינה.
אצלי זה בעיה של אי-אכילה. לא השמנה
אז שם אני לא ככ מצליחה איתה

• הוסף לסימניות
יש את שרה שיין מירושלים מקבלת ילדים אני לא יודעת איך היא עם ילדים...
יש את אילנה חידקל מקבלת מהתפתחות הילד בביתר ובבית שמש (תבררי אם גם ירושלים אני לא יודעת) ואני מאוד מאוד מרוצה ממנה השאלה אם יאשרו לך לראות בהתפתחות הילד דיאטנית

• הוסף לסימניות
יש את שרה שיין מירושלים מקבלת ילדים אני לא יודעת איך היא עם ילדים...
יש את אילנה חידקל מקבלת מהתפתחות הילד בביתר ובבית שמש (תבררי אם גם ירושלים אני לא יודעת) ואני מאוד מאוד מרוצה ממנה השאלה אם יאשרו לך לראות בהתפתחות הילד דיאטנית
לפי האתר של מאוחדת היא מקבלת רק בבית שמש ובביתר (תור ראשון פנוי בנובמבר) מה הכוונה לאישור התפתחות הילד?

• הוסף לסימניות
א"א ללכת להתפתחות הילד סתם (אולי רק לדיאטנית אפשר? לא יודעת תבררי) שם בד"כ יש דיאטניות יותר טובות עם ילדים וגם יש שם יותר זמינות תורים...
באת של מאוחדת כתוב רק איפה שמקבלת לא דרך התפתחות הילד
יש לך הפניה מרופא?
אם כן תשלחי לסניף של התפתחות הילד באזור שלך ותשאלי אום את יכולה לראות דיאטנית דרכם והם יגידו לך מה לעשות..

• הוסף לסימניות
בוקר טוב
אשמח לשמוע מבעלות נסיון
הבן שלי בן 8, נמוך ורזה וחסר תיאבון באופן כללי

קבעתי תור לדיאטנית ילדים, האם כדאי לקחת את הילד או ללכת לבד ולשמוע מה יש לה לומר?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה