דרוש מידע דיבוב טקסט בעברית לשמע (אודיו) בצורה איכותית

• הוסף לסימניות
אני מחפש כלי/תוכנה לדיבוב טקסט בעברית לשמע (אודיו) בצורה איכותית,
הכרחי בשבילי שיבין גם את הניקוד בעברית.

יש את ה-TTS של גוגל (אפשר לשמוע אותו גם בגוגל תרגום),
האם משהו יודע על עוד כלים שמסוגלים לדובב בעברית כולל הבנת הניקוד ?
גם כלים בתשלום.

תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
זה טקסט ארוך,
דיבוב על ידי אנשי מקצוע יעלה כנראה עשרות אלפי שקלים.
לכן אני מעדיף תוכנה.
סתם ככה, בטוח יש כאלה שישמחו לעשות את זה בתמורה לקצת כסף... (לאו דווקא "אנשי המקצוע")
כמובן השאלה כמה זה טקסט ארוך

• הוסף לסימניות
זה ארוך מאוד, לא מעשי לא בתוכנה (מלבד להשקיע הרבה מאוד כסף כמובן)

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע?

• הוסף לסימניות
באתרוג פתוח ועד כמה שאני זוכר גם בנטפרי
יש חבילות תשלום לפי דקות
ניתן לבחור /שפה/קריין /מהירות
האתר מזהה ניקוד עד כמה שאני זוכר!

בשביל לנקד יש את אתר נקדן

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
באתרוג פתוח ועד כמה שאני זוכר גם בנטפרי
יש חבילות תשלום לפי דקות
ניתן לבחור /שפה/קריין /מהירות
האתר מזהה ניקוד עד כמה שאני זוכר!

בשביל לנקד יש את אתר נקדן

בהצלחה רבה!
תודה.

זה נראה שהאתר הזה משתמש בדיבוב של גוגל (אותם קולות..), אם כי הקול צלול יותר.

אולי בסופו של דבר אני ישתמש בזה אבל בכל זאת הייתי רוצה לבדוק אם יש מתחרים ולהכריע בניהם (כי גם הוא לא מושלם).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה