דיגיטלי מול ידני: סקר אומנים

נא סמנו 3 הגדים שאתם תומכים בם ביותר

• מהירות- בדיגיטלי משיגים את האפקט בקלות ובזמן קצר

• ז'אנר- הדיגיטלי הוא פשוט זן חדש של אומנות בה הפוקוס על הדינאמיקה והתנועה על פני ביטוי אישי

• אותנטיות- יתרון לידני כי הוא מביע רגש ונוגע בעולמו של היוצר באופן ישיר . האומן נגיש ומורגש ביצירה

• שווק- האנשים היום מחפשים את הדיגיטלי, משתלם להתמקד בשוק הזה

• אומנות- ציור הוא ידני, איור- דיגיטלי. אומנויות שונות למטרות שונות.

• זהו מצב בר חלוף- ציור ידני חוזר לספרי הילדים ברחבי העולם, אולי המהפך הזה יתחולל גם אצלנו..

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
כמובן, אני צריכה לדייק את הדברים שלי. זה לא שאין הבדל, אלא שההבדל לא מתבטא ביצירה אלא בתחושה. היצירה שונה, אבל היא עדיין יצירה. אי אפשר להשוות ביניהן כי האיברים במשוואה שונים. (סליחה אני יודעת שאתם לא אוהבים אלגברה.)
דווקא אוהבת אלגברה
ועם מה שכתבת עכשיו אני מסכימה לחלוטין

• הוסף לסימניות
החריקה של העט על הדף כן חסרה לי
והפסטל גיר המתפורר תחת ידך, והערבוב המגשש של צבעי המים..
אתה כאילו שולח את האנרגיות אל הדף ממקום אחר בתוכך, עוצר את נשימתך וכלך תפוס לגלות איך ההרפתקה הזו תגמר.
כי זאת אכן דרך אל חזור ובדיוק לכן היצירות האלה מלאות גילויי אנושיות קטנים
מה שהופך אותן (בעיני) לאמנות במיטבה

• הוסף לסימניות
אה, וגם רציתי להגיד שלהכנס לכאן ולתת כזה סקר, זה כמו להכניס ראש לכלוב אריות עצבניים. אין בעיה עם זה אם את בסדר עם מינוס אוזן אחת במקרה הטוב.
זה בסדר,אני בעד סעור מוחין גם אם בשאגות...
רוצה להחליט אם כדאי לי להתפתח בכוון הדיגיטלי ושמעתי כאן מלא זויות מענינות של מקצוענים מהשטח, תודה גדולה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה