- הוסף לסימניות
אילו פרטי התקשרות אתם משאירים באתר/בפרסומים/במוצרים שלכם?
טלפון/מייל/גם וגם ?
למה אני שואלת?
כי בדרך כלל אני נוטה להשאיר רק מייל.
א. אין לי אפשרות לנהל שיחות עם אנשים שרק מתעניינים, ורק רוצים לשאול שאלה קצרה שמתארכת לרבע שעה.
(מכירים את אנשי: "כמה עולה מודעה?" עכשיו לכו תסבירו להם שהם צריכים להתמקד, לפרט איזה סוג מודעה, ואחרי כל זה - שהם לא יקבלו מחיר בטלפון, רק בהצעה מסודרת במייל.)
במייל הכל ענייני יותר ומהיר.
ב. כי בכל מקרה אין לי אפשרות לעבוד עם אנשים שאין להם מייל נגיש.
(בסגנון - "אני אשלח לך את החומר לפרוספקט דרך בת דודה של שכנה של גיסתי.. כי אין לי מייל.. אולי אני יכולה כבר להקריא לך בטלפון וזהו..? זה ייקח דקה.") בצורה הזו מסננים מראש את הנודניקים לעיל.
העניין הוא שמישהו האיר לי שהרבה פעמים אנשים מעדיפים לפנות למודעות / פרסומים / אתרים שנושאים מספר טלפון,
כדי להרגיש שמישהו אנושי באמת נמצא מעבר לקו.. זה מעורר יותר אמון.
מה דעתכם?
טלפון/מייל/גם וגם ?
למה אני שואלת?
כי בדרך כלל אני נוטה להשאיר רק מייל.
א. אין לי אפשרות לנהל שיחות עם אנשים שרק מתעניינים, ורק רוצים לשאול שאלה קצרה שמתארכת לרבע שעה.
(מכירים את אנשי: "כמה עולה מודעה?" עכשיו לכו תסבירו להם שהם צריכים להתמקד, לפרט איזה סוג מודעה, ואחרי כל זה - שהם לא יקבלו מחיר בטלפון, רק בהצעה מסודרת במייל.)
במייל הכל ענייני יותר ומהיר.
ב. כי בכל מקרה אין לי אפשרות לעבוד עם אנשים שאין להם מייל נגיש.
(בסגנון - "אני אשלח לך את החומר לפרוספקט דרך בת דודה של שכנה של גיסתי.. כי אין לי מייל.. אולי אני יכולה כבר להקריא לך בטלפון וזהו..? זה ייקח דקה.") בצורה הזו מסננים מראש את הנודניקים לעיל.
העניין הוא שמישהו האיר לי שהרבה פעמים אנשים מעדיפים לפנות למודעות / פרסומים / אתרים שנושאים מספר טלפון,
כדי להרגיש שמישהו אנושי באמת נמצא מעבר לקו.. זה מעורר יותר אמון.
מה דעתכם?
הנושאים החמים