התייעצות דיילת - הבו רעיונות

• הוסף לסימניות
חוץ מבגד מה מוסיפים?
ואיך מבצעים ?
תודה

• הוסף לסימניות
מזוודה
מגש מחולק ממולא בחטיפים (אפשר להשיג בחנות לחד פעמי, עדיף מפלסטיק כי הוא יותר יציב)

• הוסף לסימניות
מזוודה
מגש מחולק ממולא בחטיפים (אפשר להשיג בחנות לחד פעמי, עדיף מפלסטיק כי הוא יותר יציב)

הבנות שלי ממש רוצות מגש (מתלבטת אם לא יהיה מסורבל גם מגש וגם מזוודה)
אשמח להסבר לאיזה מוצר את מתכוונת.

• הוסף לסימניות
יש לי תג
ועטיפות לשוקולד
אם יעזור למישהי קובץ פתוח
צר לי, אבל אין לי זמן לערוך שינויים...
אפשר לשלוח לי מייל באישי

• הוסף לסימניות
הבנות שלי ממש רוצות מגש (מתלבטת אם לא יהיה מסורבל גם מגש וגם מזוודה)
אשמח להסבר לאיזה מוצר את מתכוונת.

קופסת פלסטיק מחולקת עם מכסה. חמגשית מפלסטיק. בחנויות חד פעמי מוכרים את זה. ניסיתי להעלות תמונה וזה כותב לי שזה כבד מדי, לא יודעת למה, זו תמונה רגילה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי תג
ועטיפות לשוקולד
אם יעזור למישהי קובץ פתוח
צר לי, אבל אין לי זמן לערוך שינויים...
אפשר לשלוח לי מייל באישי
לא יכולה לשלוח לך הודעה באישי,

תוכלי לשלוח לי את הקבצים?
יעזור לי מאד!
savtayyy בגימייל

ממש תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה