דיסקים של רבי אלתר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש לי כמה קלטות של רבי אלתר
הטייפ שלי לאחרונה די מקרטע
אם יש כאן מישהי שיש לה בדיסק את השירים שלו ומוכנה לשלוח לי (באישי בלבד!:)) אשמח מאוד!!
(הקלטות שלי הם: ימים נוראים, סוכות, חנוכה, פסח, מבוקר עד ערב, והקלטת על אמן יהא שמיה רבא)
תודה רבה לכל העוזרים! תזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות
יש לי פסח אם זה עוזר לך

• הוסף לסימניות
בטוח שזה חוקי?

• הוסף לסימניות
זה גדול מידי צריך מייל

זה חוקי ברגע שהיא שילמה פעם על קלטת/דיסק
וזה נשרט או אבד

• הוסף לסימניות
תודה!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brur;1131831:
זה גדול מידי צריך מייל

זה חוקי ברגע שהיא שילמה פעם על קלטת/דיסק
וזה נשרט או אבד

תתפלאי לשמוע שאני שאלתי וזה ממש לא חוקי...
שמעתי ששאלו את מרדכי בן דוד אם קנו דיסק והוא נשרט/אבד האם מותר להעתיק מחבר וכו', הוא ענה שבשום אופן. למה כשאתה קונה נעלים יש לך אחריות לכל החיים שהן לא תשרטנה/תקרענה??

• הוסף לסימניות
מרדכי בן דוד עם כל הכבוד הוא לא רב
אני שאלתי רב וזו התשובה שקבלתי
וזה מבחינתי מה שאני עושה

• הוסף לסימניות
הקלטות לא נשרטו, הן עובדות מעולה
הטייפ התקלקל, ובמקום להמיר את הקלטות לקובץ שמע (אפשרות קיימת אך קצת מסורבלת) אשמח אם תחסכו לי את הטרחה הזו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brur;1131853:
וזה מבחינתי מה שאני עושה

אולי הרב ענה כך כי ידוע לו שבדרך כלל בעלי קלטות מסכימים שמי ששילם והתקלקל יכול לשכפל לעצמו, אבל אם הוא היה יודע שמרדכי בן דוד מוכר את הקלטת על דעת שלא ישכפלו אותה בשום מקרה גם למי ששילם - אז הוא היה עונה אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brur;1131853:
וזה מבחינתי מה שאני עושה

הוא לא רב. הוא בעל היצירה והזכויות הן שלו.
יש ליוצר את מירב הזכויות לאסור דבר כזה.

• הוסף לסימניות
הקלטות אינם בשימוש?

האם את מעונינת למכור את הקלטות שלך שאינם בשימוש?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה