- הוסף לסימניות
איך אפשר לבטל את ההגנה?
או שזה באג?
או שזה באג?
נכתב ע"י qwerrrewq;2063430:נסי לאתחל אותו, כמובן אחרי שתגבי את המידע, נסי אתחול רגיל שאינו מהיר, עדכני אותי.
נכתב ע"י פלאפונית;2063849:קופצת על האשכול ....
מה עושים כשנגן סאן דיסק מראה שהוא מלא בחציו ,וכשאני מנסה להעביר אליו קבצים
הוא פשוט לא מוכן ''לקבל'' אותם ..??
ניסיתי לאתחל הוא לא נותן לי , עשיתי פירמוט ואח''כ חיברתי שוב למחשב
והוא מראה שהוא עדיין עם הקבצים ,ולא נותן להעתיק אליו קבצים..
יש פיתרון??
תודה מראש!!
נכתב ע"י asf;2063859:נראה לי שזה אותו וירוס כמו האשכול המצורף
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=255625
נכתב ע"י qwerrrewq;2064074:השתמשי בתוכנה המצורפת באפשרות Error Scan לבדוק את כל הסקטורים - העלי צילום מסך של התוצאה.
נכתב ע"י פרסומון;2064513:עזר למישהו התוכנה הנ"ל?
אני מניח שהתשובה שלילית.
נכתב ע"י bris;2064251:כמה עובדות קצרות על FLASH DRIVES - (מה שמכונה בעגה המקומית "קוניקי" - או דיסק און קי)
1. רובם - במיוחד הזולים שבהם (כן אני מדבר עליך ה BLADE של SD) מבוססים על שבבים מסוג MLC.
בלי להכנס לכל הסבר הטכנולוגי , MLC (לעומת ה SLC - היקרים והמהירים) מורכבים מכמה שכבות של תאי זיכרון אחד מעל השני, מה שמוזיל מאוד עלויות, אבל בא על חשבון המהירות , כי הוא צריך לכתוב על כמה תאים בשביל להגיע לתא מסויים) וגם אורך חיים קצר פי 3 או 4 מתאי FLASH רגילים.
2. אורך החיים של דיסק און קי מתחלק,
המנגנון של ה USB מתוכנן ל 1500 פעמים בערך של כניסה והוצאה - תלוי ביצרן.
תאי MLC זולים (תחתית המיון של הייצור , מה שבדכ משתמשים בדיסק און קי הכי זולים - כן שוב ה BLADE) מתוכננים לבין 3000 ל 4000 מחזורי כתיבה.
3. בתוך הבקר של הכונן יש מערכת שנקרא WEAR LEVELING שנועדה לפזר את הבלאי על כל התאים בצורה שווה. זה לא ככ פשוט כמו שזה נשמע , כי כמו שרמזתי מקודם , כל כתיבה בעצם מלווה בעוד 3-5 כתיבות אחרות בגלל המבנה הפירמידי של הMLC.
4. תיאורטית , אין הגבלה מס פעמים שאפרש לקרוא מכונן FLASH.
5. הנקודה המעניינת , לפני כמה שנים הכניסו חלק מהיצרנים מנגנון במע הנלן , שמזהה כאשר נגמרו הסקטורים הטובים לכתיבה, וכדי למנוע כתיבה על סקטורים שהוא החליט שכבר בלו יתר על המידה ואז לא יוכלו לקרוא יותר את החומר , הוא נועל את הכונן לכתיבה.
זה ההסבר , ממש על קצה המזלג, לכמה הרבה פעמים כוננים ישנים (ולפעמים לא ככ ישנים - תלוי כמה כתבו עליהם ומה האיכות של השבבים ) ננעלים.
אין דרך מעשית לשחרר את זה , ואתה גם לא רוצה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים