דיסק קשיח חיצוני שנפל ועכשיו המחשב לא מזהה אותו - דחוף

• הוסף לסימניות
הדיסק נפל ביום שישי בשעה סמוכה לשבת שלא היה מספיק זמן לתקן וכו', ויש לי שם חומר חשוב איזה 800 - 900 ג'יגה [מתוכם גם אוצר החכמה], חשבונות ומידע כלכליים, בקיצור כל חיי כרגע שם, [אולי החומר שיש לי שם שווה לי כמה מאות אלפים].

כל השבת הזאת בקושי הצלחתי לאכול/לישון וכו'.

מישהו מכיר טכנאי או אדם שמבין בזה?, [מלכתחילה עדיף בני ברק].

נ.ב
כל המסייע תע"ב ושכרו מן השמיים.

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש את ברנד שמשחזר
זה יכול לעלות כמה אלפים טובים...
לתקן כנראה לא תהייה בכלל אופציה אם זו מכה כתוצאה מנפילה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הדיסק נפל ביום שישי בשעה סמוכה לשבת שלא היה מספיק זמן לתקן וכו', ויש לי שם חומר חשוב איזה 800 - 900 ג'יגה [מתוכם גם אוצר החכמה], חשבונות ומידע כלכליים, בקיצור כל חיי כרגע שם, [אולי החומר שיש לי שם שווה לי כמה מאות אלפים].

כל השבת הזאת בקושי הצלחתי לאכול/לישון וכו'.

מישהו מכיר טכנאי או אדם שמבין בזה?, [מלכתחילה עדיף בני ברק].

נ.ב
כל המסייע תע"ב ושכרו מן השמיים.
זה אפשרי, זה עשוי לעלות כמה אלפים לפחות
בינתיים תשמור על זה עם כמה שפחות זעזועים
זה מצריך תיקון בתנאי מעבדה שבמקרים רבים אין אפי' בארץ
כיון שהחומר שווה לך המון, אל תנסה אצל מי שאין עליו המלצות שהוא משחזר 100% מהחומר
בחו"ל יש מעבדות שמשחזרות 100% גם במקרים קשים אז תתעודד עד כמה שאפשר:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה