דיסק קשיח maxtor

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

רציתי לשאול האם יש למישהו דיסק קשיח Maxtor 80 Giga מקוקל שאינו בשימוש ולא צריך אותו, אם אוכל לקבל אותו?

יש לי פשוט כזה דיסק קשיח שיש קצר בלוח האלקטרוני שלו ולא ניתן לקרוא מהדיסק ויש שם חומר חשוב.

אשמח מאוד על העזרה

תודה מראש

• הוסף לסימניות
סיכוי גבוה שיש לי אבל לא 80 GB

• הוסף לסימניות
האמת שלא משנה הגודל נראה לי רק שהלוח האלקטרוני יהיה תואם
אם מופיע לך תמונה של הלוח האלקטרוני שלו אם תוכל לעלות את זה ואגיד לך אם זה תואם

עזרת לי מאוד לבנתיים

• הוסף לסימניות
זה הלוח האלקטרוני שאני צריך

תודה

קבצים מצורפים

• 2012-05-20_17.22.59.jpg
    1.4 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י system;776943:
שלום לכולם

רציתי לשאול האם יש למישהו דיסק קשיח Maxtor 80 Giga מקוקל שאינו בשימוש ולא צריך אותו, אם אוכל לקבל אותו?

יש לי פשוט כזה דיסק קשיח שיש קצר בלוח האלקטרוני שלו ולא ניתן לקרוא מהדיסק ויש שם חומר חשוב.

אשמח מאוד על העזרה

תודה מראש

אתה צריך לוח אלקטרוני מאותו סדרה , ולא רק שיהיה 80G.
ומקום מצוין כדי למצוא הוא בEBAY אם לא תמצא בארץ.

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם תחפש
חשוב לי מאוד
תודה על העזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה