דיקור סיני לנזלת

• הוסף לסימניות
שני ילדים אצלי עם נזלת כרונית(סינוסיטיס כרוני.)
הורדתי מוצרי חלב-לבת זה עזר כנראה,כי אין לה כבר נזלת, ולבן ממש לא.
(זה היה לתקופה של יותר מחודש, אולי גם חודשיים)
אני לא זוכרת אתהפעם האחרונה שראיתי אותו בלי נזלת...
המליצו לי על דיקור סיני.
מישו עשה או מכיר? תודה...
אריאלס, אם את משוטטת כאן אשמח לעצותייך המחכימות...

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד מידע?

• הוסף לסימניות
אני יכולה להמליץ לך על אחד מהרצליה שעושה דיקור סיני.
יש לו גישה נהדרת לילדים.
עשיתי אצלו בשביל הבן שלי שסבל מדלקות אוזניים איומות.
האמת שזה לא עזר כל כך אז המליץ לנו ללכת להומופט.
לבת של גיסתי זה עזר פלאים.
כמובן שזה דורע גם שינוי בתזונה לפי האיבחון שלו.

• הוסף לסימניות
הנושא של נזלת כרונית שונה מאחד לאחד.
אחיינית שלי סבלה מזה נורא, ובעקבות המלצות מבעלי נסיון עשו לה רפלקסולוגיה- לא עזר, ביקום- לא ראו שיפור, פאלם תראפי - גם כן לא הועיל. כבר ממש התיאשו מכל הנסיונות, ופנו אל פרופ' מהרשק (מומחה בעל שם לאף-אוזן-גרון) והוא המליץ מיד על ניתוח כפתורים - ואחרי כמה שבועות מהניתוח הלכה הנזלת סופית. היום כבר שכחנו כמעט שהיתה פעם כ"כ מנוזלת.
מצד שני, ידוע לי על ילד נוסף שסבל נורא מנזלת כרונית, (וגם נוזלים באזניים שגרמו כמובן לקצת ירידה בשמיעה) - וניתוח הכפתורים לא הועיל לו.
אז אני לא יודעת מה כדאי לך לעשות...:(

• הוסף לסימניות
ניסית אולי רפלקסולוגיה? (בכל זאת יותר זמין)
לדלקות אזניים חוזרות וקשות השפיע נפלאות, על פי עדות גיסתי. זה אמנם לא בדיוק אותו הדבר, אבל גם במשפחת אף אוזן גרון.

• הוסף לסימניות
קראת לי? הגעתי.
קודם כל - דיקור סיני בלי שינוי בתזונה אני לא ממליצה לך לנסות, כי רופא סיני מקצועי לא יעשה דבר כזה. עוד לפני שהדיקור מתחיל כבר מקבלים רשימה מדוקדקת מה לאכול וכו' (סביר להניח למשל שיתנו לו לאכול כוסמת, שזה דגן שנחשב מחמם ומייבש). לרפואה הסינית יש אג'נדה מאוד ברורה לגבי הקשר בין בעיות רפואיות ותזונה.

אני חושבת שאין הבטחה בכל מקרה, ואני לא חושבת שיש טיפול שמשפיע באופן גורף על כולם.
שמעתי על הרבה שדיקור סיני עזר להם לכל מיני בעיות, אצלנו בבית לא ראינו שיפור משמעותי, אבל כן הורגשה הטבה מסויימת (שנעלמה עם הפסקת הטיפול). (לאסטמה, לא ברונכיט).

לאחרונה נודע לי על טיפול עם אחוזי הצלחה גבוהים - טיפול בחדר מלח.
זה טיפול שאמור לעזור לכל מה שקשור לאף-אוזן-גרון, אני חושבת שברונכיט זה מקרה קלאסי לטיפול כזה. בגדול שמעתי על הטיפול כבר לפני שנים אבל לא התנסיתי בגלל המחיר הלא זול. ולמה אני כותבת את זה פה? כי בביתר עילית נפתח חדר מלח ובגלל שזו תקופת הרצה המחירים שלהם ממש נמוכים.
גילוי נאות:
אני מעצבת להם את הפרסום בביתר (אבל בחיים לא הייתי ממליצה על משהו שנשמע לי שרלטני).
השאלה אם שווה לכם להגיע עד ביתר רק בשביל לבדוק.
אשמח לתת פרטים באישי.

ולגבי מוצרי חלב:
יש עוד דברים שגורמים ליחה
קמח לבן, סוכר לבן, מוצרים מעובדים ומתוקים (למשל גלידה פרווה, קרמבו), בוטנים (במבה)
יש גם רגישויות ואלרגיות - מי שרגיש לחיטה יכול לקבל נזלת גם מקמח מלא אורגני....

ודבר אחרון - אפשר לנסות במקביל לשינוי בתזונה לתת לו חיזוקית או אכיניצאה, טיפות אקליפטוס בקצה הכרית שלו (רק אם מעל גיל שנה), מסאז' מחמם לאזור האף והרקות עם שמן שומשום, ולבית החזה אם רלוונטי - שמן שומשום עם אקליפטוס ולוונדר.

זה הטיפים שהצלחתי לדלות כרגע....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה