מידע שימושי דיקלקטין, אפשר להשיג יותר בזול?

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות לעמותת חברים לרפואה הם מסייעים בתרופה הזאת.

• הוסף לסימניות
מצורפת הכתבה שהופיעה בפטנט רשום אודות הדיקלקטין איך "לייצר" אותו במחיר אפסי. המחירים שלוקחים עליו אינם מצדיקים את החומר שיש בו וניתן לקנות אותו בזול וללא מרשם בכל בית מרקחת.
מנסיון אישי, רק הזופרן השפיע והיה מדהים. הבנתי שמי שסובלת מאד יכולה לבקש מהרופא שלה שירשום לה את התרופה ולהגיש בקשה מיוחדת לאישור בקופת חולים. בדרך כלל הם מאשרים (לפחות בקופות חולים מכבי ומאוחדת). מנסיון זה עוזר מאד ומפחית את הבחילות לגמרי. (ניסיתי זאת לפני לידת תאומים, ורק אז התחלתי לאכול ולשתות ללא הקאות).

קבצים מצורפים

• דיקלקטין.pdf
    1.3 MB · צפיות: 160
  • הוסף לסימניות
עמותת חברים לרפואה עזרו לי גם להשיג את הזופרן, כאשר לא ידעתי שאפשר לקבלו דרך קופ"ח בהשתתפות. המחיר לכדור הוא כ-20 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נראה לי שכן אפשר לקבל זופרן דרך הקופה.
אני כמעט בטוחה.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה באופן פרטי לא דרך הקופה בזול?

• הוסף לסימניות
רח' הצדיק משטפנשט 20, רמת שלמה, ירושלים, פלא. 050-4185086

רח' פנינה 6ג' ירושלים, טל. 02-5381027, פלא. 0527-611811

• הוסף לסימניות
תודה!
באזור מודיעין עילית, האם גם קיים מכירה מוזלת?משהו מכיר?

• הוסף לסימניות
גמ"ח "זכרון פייגא", רח' אור החיים 9, קומה 4, טל. 08-6247666 פלא.054-8478315

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש גם דרך להשיג את זה בזול?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני זקוקה בדחיפות (הצלת נפשות כפשוטו) לכדורי דיקלקטין למסירה / למכירה, היה לי מהעבר ונגמר, וזה הכדור היחיד שהצליח לעזור לי ב"ה, בונג'סטה כמעט ולא עזר כלל ואפי' רק הוסיף בעיות...
בבתי מרקחת השונים כבר שנים אין להשיג...

ניתן לפנות למייל A148156A ואז שטרודל ג'ימל וכו'..

כמו"כ מי שיודעת היכן כן ניתן להשיג (גמחי"ם וכדו'), יעזור לי מאוד!

תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה