בקשה דיקלקטין למכירה או למסירה

• פותח הנושא JAZZ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אגב מישהי יודעת אם אפשר לקבל החזר מהקופ"ח על השימוש בדיקלקטין?
[כמובן אם מרשם רופא]

• הוסף לסימניות
[כמובן אם מרשם רופא]
אני יודעת שבמכבי יש 50% השתתפות. אחרי השתתפות זו זה עולה 340 ש"ח ל100 כדורים

• הוסף לסימניות
אם כבר דנים בנושא דיקלקטין רציתי לשאול האם למישהי היתה תופעה של הפרדות ש. כתוצאה מהשימוש בתרופה הזו, לי זה קרה פעם ראשונה בחיים שלי וזה לא הריון ראשון אבל כן פעם ראשונה שהשתמשתי בדיקלקטין, ושמעתי מאוד אחת מענין לשמוע מעוד נשים

• הוסף לסימניות
[כמובן אם מרשם רופא]
בלאומית זהב יש השתתפות מאוד מכבודת
זה יוצא 1.5 ש''ח לכל כדור ניתן לקנות גם יחידים

• הוסף לסימניות
כמה זמן זה בתוקף?
יש לי כמעט חבילה למסירה בבני ברק

• הוסף לסימניות
יש לי למסירה חבילה כמעט שלימה, מנתניה, אשמח ממש למסור שיעזור למישהי שצריכה

• הוסף לסימניות
אני צריכה כמה כדורים בשביל ניסיון(פעם קודמת זה לא עזר לי )
מישהי יודעת על מקום בבני ברק שאפשר להשיג בבודדים(אני במכבי)?
או שיש למישהי מיותר?

• הוסף לסימניות
קופצת על הנושא
כקליינטית קבועה של הכדורים הנ״ל
מחפשת גמ״ח (היה פעם רשום על משהו כזה ברשות הרבים ביתד נאמן, אני לא מוצאת את המודעה)
או משהי שמוכרת במחיר זול יותר את הכדורים המקוריים?
עד עכשיו הוצאתי עליהם 1700 שקל, מעדיפה לא להוציא עוד 340 נוספים :(
למי יש להביא לי? או להשיג את המס׳ של הגמ״ח?
יש לי למסור לכל מי שרוצה זופרן ופרמין חבילות שלמות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן כדורים אמיתיים בבני ברק
רק אני לא יודעת אם עבר התאריך

• הוסף לסימניות
את יכולה לנסות לבקש מארגון חברים לרפואה-הם נותנים בחינם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה