דיקלקטין

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני צריכה בדחיפות כדורי דיקלקטין,
(את המקוריים לא הישראלים)
למי שיש ותוכל לתת לי אפשר להגיב כאן או באישי,
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
היי
סורי שאני לא קשורה קצת..אבל אם זה קשור לבחילות תדעי שזופרן עוזר בכמה רמות מעל..ואפשר להשיג

• הוסף לסימניות
הדקלקטין בטוח יותר. בדרך כלל לא מתחילים עם זופרן לפני שמנסים דקלקטין.
והדרך הכי פשוטה - לגשת לרופא נשים בקופה ולהוציא מרשם. הם נותנים בקלות. המרשם הוא לכדור המקורי, הקנדי. הבעיה היחידה היא שחייבים לקנות קופסה של 100 כדורים, אין פחות.

• הוסף לסימניות
באיזה אזור את??
יש לי את המקורי
הדיקלקטין עוזר מאוד!! אני לוקחת גם דיקלקטין וגם זופרן
במצבים קשים צריך שילוב של שתיהם

• הוסף לסימניות
יש לי את המקורי, אשמח לתת. רק שהחבילה נפתחה כבר לפני ארבעה חודשים בערך, תבררי אם אין עם זה בעיה. אם את רוצה- פני באישי. (קניתי ולא עזר אז עברתי לזופרן שעבד פלאים!!)

• הוסף לסימניות
גם לי יש את המקורי (יותר מחצי קופסא) רק שעל הקופסא כתוב לשימוש תוך 60 יום מיום הפתיחה, והקופ' נפתחה לפני כ-60 יום פלוס מינוס.
אשמח לתת לך אותה אם רופא יגיד לך שזה ניתן לשימוש.

• הוסף לסימניות
אם מישהי מנוסה תוכל לענות:
האם ניתן להתחיל את השימוש
אחד בבוקר ואחד בערב
או שחובה להתחיל עם 2 לפני השינה?
והאם בטן ריקה נקרא צום?

• הוסף לסימניות
כדורי הדיקלקטין מרדמים מאד, לכן מומלץ להתחיל עם 2 לפני השינה. כמו כן, הכדור פועל בשחרור מושהה, כך שהכדורים שלוקחים בלילה, משפיעים על הבוקר.
אם מרגישים שהבחילות הם דווקא בצהריים לדוגמה, ניתן לטול את הכדור בהתאמה (כ-5 שעות לפחות קודם הזמן של הבחילות).
בטן ריקה, הכוונה שלא אכלו בשעה - שעתיים האחרונות. נשים רבות נוטלות את הכדור גם לאחר האוכל והן לא מרגישות הבדל ביעילותו.
בכללי, כדאי להתאים את משך, מינון וצורת לקיחת הדיקלקטין להתקפי הבחילות/ההקאות וחומרתם.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני זקוקה בדחיפות (הצלת נפשות כפשוטו) לכדורי דיקלקטין למסירה / למכירה, היה לי מהעבר ונגמר, וזה הכדור היחיד שהצליח לעזור לי ב"ה, בונג'סטה כמעט ולא עזר כלל ואפי' רק הוסיף בעיות...
בבתי מרקחת השונים כבר שנים אין להשיג...

ניתן לפנות למייל A148156A ואז שטרודל ג'ימל וכו'..

כמו"כ מי שיודעת היכן כן ניתן להשיג (גמחי"ם וכדו'), יעזור לי מאוד!

תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה