דרוש מידע דירה בבית שמש רמה ג

• הוסף לסימניות
שלום ,
אני שוקלת לעבור לבית שמש,
רציתי לברר מה מחירי השכירות לדירת שלושה חדרים ברמה ג1,
ואיזה רחובות מומלצים

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מישהו?
מידע ?
אשמח גם לדעת מה ההבדל במחיר בין ג1 לג2
ואם יש תחבורה ציבורית בג2

• הוסף לסימניות
המחיר הוא באזור ה3500 ש"ח בג1
ו3000 בג2
בג2 יש 2 אוטובוסים שנכנסים לתוך השכונה ועוד 2 שעוברים בפתח
יש תדירות יפה ואין אוטובוס ישיר לירושלים ולבני ברק
בג1 יש

• הוסף לסימניות
האכלוס כבר קרוב לשנה אבל ממתינים למכרז החדש
רוב השכונה כבר מאוכלסת יש גם מכולת וטמבור וקופת חולים בשכונה

• הוסף לסימניות
האכלוס כבר קרוב לשנה אבל ממתינים למכרז החדש
רוב השכונה כבר מאוכלסת יש גם מכולת וטמבור וקופת חולים בשכונה
למיטב ידיעתי לא היה שום אכלוס הכולל טופס 4 לפני חודש כסלו האחרון, אשמח לשמוע האם אני טועה

• הוסף לסימניות
אני גרה כבר מאב ולא הייתי הראשונה היה כבר 3 בנינים מאוכלסים כיום 80% מאוכלס

• הוסף לסימניות
מה המצב כיום?
מה מחיר השכירות של דירה שלושה חדרים קלאסית ברמב"ש ג' 1?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה