דירה במירון בסוף שבוע זה

• הוסף לסימניות
מיום רביעי עד מוצאי שבת השבוע, 3 לילות, 2000 ש"ח (המחיר סופי)
דירת 3 חדרים כ-75 מ"ר, שתי מרפסות גדולות וחצר.

פרטים בטלפון:054-8640843, אסתר

נא לא לפנות אלי, מפרסמת בשביל חברה.

• הוסף לסימניות
לשואלים:
המחיר הוא לשלושת הלילות ב2000, לא לילה 1 ב 2000, המחיר סופי וזול לכתחילה.
ושוב: נא לפנות לטלפון המצורף אני רק פרסמתי.
תודה

• הוסף לסימניות
כבר לא רלוונטי, סגרו

• הוסף לסימניות
יש דירה נוספת גם לסוף שבוע זה (מירון)
2 חרדי שינה וסלון+מרפסת ענקית, דירה מסודרת
700 ללילה.

פרטים: 050-8323286

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, מחפשת צימר נקי ומטופח, לזוג , לשבת הקרובה במירון, יש לכם המלצות, מנסיון...

• הוסף לסימניות
איך אחוזת לוין, הזוגיות שלהם? נקיון?

אחוזת שבעת המינים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;1356084:
איך אחוזת לוין, הזוגיות שלהם? נקיון?

אחוזת שבעת המינים?

אני אישית לא מבינה בדירות ארוח השונות אני רק פרסמתי דירות של שתי חברות שלי שגרות שם להשכרה חד פעמית.
נראה לי כדאי לך לפתוח אשכול נפרד שמתמקד בחדרי אירוח ומי שמכיר יענה לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה