עזרה דירה מפוצלת בירושלים-עזרה דחופה!

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה מהמבינים בדבר.. אז ככה: לפני כמה שנים חבר שלי קנה בניין ישן בירושלים הוא ידע שכמה דירות מפוצלות, היה בעיה בחישוב הגודל של הדירות או משהוא כזה הגיעו מהעירייה מדדו את הגודל כל דירה קיבלה חשבון ארנונה משלה בהתאם לגודל וכו.. עכשיו אנחנו מנסים לפצל את מונה המים דרך הגיחון, הגיחון מבקשים אישור שהדירות פוצלו כחוק ומה הגודל של הדירות וכו... הייתי בעירייה כמה שעות מנסה להוציא אישור כזה אבל אמרו שאין דבר כזה... ועכשיו השאלה אולי באמת יש בעיה חוקית עם פיצול הדירות? איך אנחנו מוודאים שהם פוצלו כחוק? איפה אפשר להוציא אישור כזה בעירייה מבלי להזרק מפקיד לפקיד בלי שאף אחד יכול לעזור לך?! האם עו"ד של נדלן הוא הכתובת לבדוק את זה?
אציין שהחבר חוצניק ולא באמת יודע אם מכרו לו משהוא חוקי או מה בדיוק היה שם?

תודה על הזמן שהקדשתם לקרוא את המגילה. מחכה לעצות מה לעשות??;!

• הוסף לסימניות
בנסח טאבו זה לא נראה מפוצל אבל בעל הבניין טוען שזה כן מפוצל.. הטאבו הוא שקובע? נסח טאבו כשמורידים מהאינטרנט זה אמור להיות כתוב?
לא מספיק מבינה בנושא לצערי...

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, אני רק יודעת שכשמפרסמים דירה מפוצלת הם הרבה פעמים כותבים שזה רשום כך גם בטאבו. כמראה שזה אומר משהו... הרבה מהדירות לא מפוצלות חוקית

• הוסף לסימניות
זה שהדירה מפוצלת מבחינת ארנונה לא מעיד כלום
אני עשיתי את זה פעם וזה היה פשוט מאין כמוהו
לעומת פיצול בטאבו שצריך לעמוד באלף ואחת סטנדרטים ואישורים וכמעט שאינו קיים
לא בטוח שכדאי להעיר דובים מרבצם כי סיכוי גבוה שהפיצול אינו חוקי והערייה שמחה להעלים עין אז אל תכריחו אותם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה