דירה \צימר\ בית הארחה

• הוסף לסימניות
ל- 35 איש בעה"ר כולל ילדים.
עדיף משהו מאובזר עם סביבה לתעסוקה לילדים כגון גינה וכד'
באזור המרכז וירושלים
לשבת הבאה 6.5.11

תודה

• הוסף לסימניות
קודם כל בלעה"ר...

ידוע לי על ישיבה לחו"צניקים בטלז-סטון, בערך 50 מיטות, מקום די סביר.

לצערי, המספר איננו איתי כרגע. מהזכור לי, ביררתי אותו ב144, ישיבה בקרית יערים.
בהצלחה!

אם אתם רוצים להדרים, יש לי עוד כמה.

• הוסף לסימניות
באישי...

• הוסף לסימניות
יש בפ"ת מקום מאד נחמד היינו שם בתור אורחים ונהנינו. אם זה מעניין אתכם אעשה מאמץ לברר (המארחים חוצניקים)

• הוסף לסימניות
יש את הבית הספרדי ברובע.
אין אטרקציות לילדים אבל המקום נעים והאיזור מקסים.

אזור גיאוגרפי:
יישוב: ירושלים | אזור גיאוגרפי: ירושלים והסביבה

מזון ולציבור הדתי:
חדר אוכל | כשרות: כשר למהדרין

מתקנים נוספים:
אולמות הרצאה | מספר חדרים: 36

הערות:
הערות: רק חמש דקות הליכה מהכותל המערבי!

פרטי התקשרות:
טלפון ראשי: 02-6282344
טלפון נייד: 054-6205694
מספר פקס: 02-6284480
טלפון נוסף: 02-6281772
כתובת: בתי מחסה 1, ת.ד. 14326, ירושלים 97500
שליחת דואר ל: הבית הספרדי .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;556898:
קודם כל בלעה"ר...

ידוע לי על ישיבה לחו"צניקים בטלז-סטון, בערך 50 מיטות, מקום די סביר.

לצערי, המספר איננו איתי כרגע. מהזכור לי, ביררתי אותו ב144, ישיבה בקרית יערים.
בהצלחה!

אם אתם רוצים להדרים, יש לי עוד כמה.

קרית יערים זה לא טלז סטון זה מול,
מקום טוב מאוד פינת חי נהדרת, מקווה ,
אויר ואוירה טובה.

• הוסף לסימניות
יש את מלון טלזסטון אם זה מה שהתכוונתם אשמח לעזור לפרטים 0527602390 (אני בן משפחה)
זוהי וילה רחבה עם חצר אחורית גדולה וגינה קטנה עם מתקנים לילדים (חוץ מגינה שכונתית הצמודה למקום) המחיר הוא בסביבות 3000 ש"ח לשבת (ללא אוכל)

• הוסף לסימניות
יש מלונית נחמדה בבית חלקיה חדרים חמודים ולמטה חדר אוכל, אך אין גינה לילדים וכד', היינו שם לפני כשנה, אני לא כ"כ יודעת עוד פרטים אבל אולי יש משהוא שיודע יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה