דירה קטנה ומעוצבת

• הוסף לסימניות
דירה מדהימה!
תודה על השיתוף
שאלה, איך עובד הפרופיל תאורה מעל המזגן? בתמונה הוא נראה קטוע, אך יש פס של תאורה, אשמח להסבר.
שבת שלום.

• הוסף לסימניות
רותי אחד הדברים!!!
הכל מתוכנן עד לפרטים הקטנים ונראה פשוט מעולה!!
אהבתי את הרהיטים ממש שאפו ענק!!

• הוסף לסימניות
רותי מקסים!
הכל נראה מדויק ומושלם!!!

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לרותי וינברג על השיתוף, זה בהחלט נראה כמו מהקטלוגים, דירה מעוררת השראה ומפנקת.
מה שאהבתי מאד, זה גם ההשקעה בצילום מקצועי, לא כדאי לחסוך. יש לי 2 הצעות:
1. שכל מעצבת פנים שמעצבת דירה תשקיע בצילום איכותי ותעלה לפה כדי שנפרגן לה..
2. עוד המלצות על צלמות אדריכלות מקצועיות מכל הארץ.

• הוסף לסימניות
מהממםםםם

• הוסף לסימניות
חייבת להקפיץ ולהוסיף-
התעלמתי שלא בצדק ולא מספיק הדגשתי את תפקידי בדירה זו-
המעצבת המוכשרת הנדי קרויזר היא שתכננה את הדירה שצמודה לדירה גדולה יותר, תכנון מורכב ומפורט. הנדי גם אחראית על תכנון ועיצוב המטבח המקסים.
אני ביצעתי שם את עבודות הסטיילינג והריהוט שמעבר למטבח.
היות שיצרתי אי הבנה ביחס לתפקיד שלי בדירה, והמטבח יוחס גם אלי, היה חשוב לי לשים את הדברים במקומם הנכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה