דרוש מידע דיר קדיס ביקרתם לאחרונה לאחרונה?

• הוסף לסימניות
צריך מידע בדחיפות אם אנשים נכנסים לשם בתקופה הזו או שמפחדים?
הייתי נכנס לשם הרבה בעבר אבל מאז ה7 באוקטובר לא יצא לי
אני מנסה להבין אם זה כמו חוסאן או שהקסניקים ממשיכים להכנס לשם?
ואיך הם בטיפולי 10000 לרכב למי יש המלצה ואיפה המיקום

• הוסף לסימניות
ראשית, להבנתי אף אחד לא נכנס לשם עכשיו, אפשר להביא להם את האוטו עד לפתח הכפר והם יוצאים אליך
שנית, בשביל טיפול עשרת אלפים לא הייתי עושה את זה
החיסכון לא כזה גדול

• הוסף לסימניות
חזרו להיכנס.
שלחתי עם מישו את הרכב.
אולי ביותר מתח וזהירות.

• הוסף לסימניות
בחיים אל תעלו לשם!!!!! בעבר המלצתי כמה פעמים לקנות שם מוצרים שוים בזול. השבוע גנבו לי את הרכב תוך 2 דק' מאז שנעלתי אותו וביקשו כופר של הרבה כסף. לא שווה את העוגמת נפש. אסור בשום אופן לפרנס את המחבלים האלה.
לדעתי בעל החנות שידע שאני מגיע היה בקשר עם חוליית הגנבים שעשו את הפריצה בשניות ספורות.
ראו הוזהרתם!!!!!!

• הוסף לסימניות
בחיים אל תעלו לשם!!!!! בעבר המלצתי כמה פעמים לקנות שם מוצרים שוים בזול. השבוע גנבו לי את הרכב תוך 2 דק' מאז שנעלתי אותו וביקשו כופר של הרבה כסף. לא שווה את העוגמת נפש. אסור בשום אופן לפרנס את המחבלים האלה.
לדעתי בעל החנות שידע שאני מגיע היה בקשר עם חוליית הגנבים שעשו את הפריצה בשניות ספורות.
ראו הוזהרתם!!!!!!
באיזה חנות היית?

• הוסף לסימניות
ראו הוזהרתם!!!!!!

באיזה חנות היית?
היית למעלה בכפר?
איזה רכב ?
יקר?

• הוסף לסימניות
רוב הציבור שהיה עולה הפסיק
הירידה החלה משומרי החומות וה 7 לאוקטובר ממש צמצם למינימום
נשארו סגנון מאוד מסויים של אנשים שעדיין עולים........
בהחלט התגברו שם גניבות הרכבים גם של זולים!

• הוסף לסימניות
רכב אאוטלנדר 2017
יש מגמת ירידה אבל עדיין אנשים עולים.
חניתי ע"י חנות התאורה ותוך שתי דקות הם גנבו את הרכב.

• הוסף לסימניות
אוייייש
האמת שזה רכב מאוד גניב עד כ 20 דק מהחניה איתו כי הקודן לא ננעל במשך הזמן הזה וניתן להיכנס לרכב וללחוץ להתניע בלי הקוד ולפתוח את הדלת הנעולה כידוע זה לא כזה קשה.
אאוטלנדריסטים תיזהרו יותר, כל עצירה בלי לנעול את הרכב פירושה כאילו נשאר דלוק. (נכון שצריך שהמפתח יהיה בסביבה ניתן לעקיפה עם מכשיר הגברת תדרים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה